Surfles in Ouddorp

 

strand derde blok surfspot ouddorpOmdat wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven willen we het jou ook graag op de best mogelijke manier leren. We geven iedere dag dat we open zijn van 13:00 tot 15:00 surfles voor alle leeftijden, en om 16:00 de jeugdles. Deze duurt 1,5 uur. Natuurlijk verzorgen we ook surfcoaching en SUPles. En wil je met je hond leren surfen, zelfs dan kan je bij ons terecht! Klik voor de reguliere lestijden en prijzen hier. Onze surfspot ligt in Ouddorp, net onder Rotterdam en boven Renesse. Ouddorp is een ideale surfspot waar het nog lekker rustig en veilig in het water is.

Al tijdens je eerste surfles leren wij je de kick ervaren van een golf af te surfen. Raak je “stoked” en wil je leren zelfstandig te surfen? Met de SurfKaravaanroute maken we van jou een zelfstandige surfer. Eenmaal een zelfstandige surfer kan je bij ons surfmateriaal huren. Ben je klaar voor een surftrip en wil je met ons op pad? We organiseren surftrips met en zonder coaching. Ben je daar nog te jong voor, kom dan naar onze dagkampen. Ook voor surfyoga kan je bij ons terecht. We zijn er overigens trots op dat het magazine Flair ons heeft verkozen tot 1 van de leukste surfscholen in Nederland!

Wij geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association (ISA) aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke manier. Je verkrijgt snel resultaat en het legt een goede basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden.

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren.

In het menu rechtsboven kan je meer informatie vinden.  Ook kan je contact met ons opnemen door te bellen met Robert 06 24911360 of ons te mailen naar Surfschool Surfkaravaan Robert en Tatiana

Tot op het strand!
Tatiana, Robert en surfhond Storm