Beachlife coaching

Beachlife coaching | 

Door in 2009 een surfschool te beginnen, hebben wij, Robert en Tatiana, bewust gekozen voor het leven waarvoor we bleken te zijn geboren. Een vrij leven met surfen, yoga, reizen en veel buiten zijn. We hebben ons leven zo ingericht dat we kunnen zijn wie we zijn.

Dit betekent niet dat we iedere dag van geluk rondhuppelen. Helaas niet. Natuurlijk kennen ook wij stress en gooit het Omniversum ons leven af en toe flink overhoop. Maar we hebben geleerd dat je meer van het leven kan genieten als je doet wat je graag doet. Je jezelf kan zijn, zowel zakelijk als privé. Vanuit deze gedachtegang is beachlife coaching, coaching voor doeners geboren.

Surf, yoga, coaching
Heb je behoefte om je hoofd leeg te maken, omdat je niet lekker in je vel zit of omdat je in cirkels blijft redeneren? Met beachlife coaching heb je de mogelijkheid om op adem te komen, te reflecteren en ruimte te ervaren die tijdens dagelijkse activiteiten vaak ontbreekt. Zowel in je hoofd als in je lijf.

We gaan samen activiteiten ondernemen die je hoofd leeg maken, zoals golfsurfen, strandyoga, een strandwandeling met of zonder coachingshond, longboard skaten of stand up paddle boarden. Tijdens de intake maken we voor jou een programma op maat. Een programma dat je uitdaagt om op een speelse manier even uit je comfortzone te komen. Waardoor je de ruimte krijgt om jezelf te ontdekken. En wellicht realiseer ook jij je hoe je je leven kan aanpassen om meer van het leven te genieten. Een leven dat bij jou past.

Aanpak
De aanpak is aandacht. Onze aandacht voor jou en jouw aandacht voor jezelf. Je krijgt alle ruimte jezelf te zijn, onze enige verwachting is dat je er met je aandacht bij bent. Daarom is deze vorm van coaching één op één. Of indien gewenst een groepje van meerdere personen die elkaar al kennen, zoals een team of familie.

Programma’s
Outdoor coaching vindt plaats rondom Leiden en Katwijk. Het kent twee verschillende versies. Passieve coaching en actieve coaching. Wanneer je vooral wilt ervaren door te doen en we tussendoor praten over wat je bezighoudt, kies dan voor passieve coaching. Bij outdoor actieve coaching stellen we een programma samen waarbij we naast de activiteiten ook tijd inplannen om dieper in te gaan op wat je hebt ervaren en wat je hiermee wilt gaan doen.

Tarieven
Intake: bespreken doelstelling en programma opstellen: gratis

Outdoor coaching passief p.p. incl. btw en gebruik van materiaal
Dagdeel 3 uur € 180,-
Dag 5 uur € 275,-
3 dagdelen € 485,-

Outdoor coaching actief p.p. incl.btw en gebruik va materiaal
Dagdeel 4 uur € 295,-
Dag 6,5 uur € 495,-
3 dagdelen € 790,-

Reserveren
Heb je vragen, twijfel je nog of wil je direct aan de slag met een kennismakingsgesprek? Mail naar of bel 0624911360.

We helpen je graag op weg naar een leven dat bij je past,
Robert & Tatiana

Zie voor meer informatie over onze coachingsmogelijkheden www.beachlifecoaching.nl

Share Tweet Share