SUP-instructie

Stand UP Paddle surfen

Stand Up Paddle surfing (SUP’en) bestaat in Hawaii al een wat langere tijd en is ondertussen ook  populair in Nederland. Het SUP’en is ontstaan vanuit het golfsurfen en maakt het mogelijk om ook op kleinere golven fantastische ritten te maken. Bij geen golven of op vlak water is het Stand Up Paddle surfen een lekkere workout om in (surf)shape te blijven.

SUP-instructie

Je kunt de SUPboards bij ons huren. Voor je veiligheid is het echter af te raden om zonder de benodigde kennis het zeewater op te gaan. Daarom bieden we aan onervaren SUPhuurders de SUP-instructie:  2 uur SUP verhuur inclusief een korte instructie op de kant (20 minuten) voor €25 p.p. Je leert de basistechniek om veilig en met vertrouwen met het SUPboard te oefenen.

Ouddorp & Katwijk

Onze surfspot is de perfecte plek om Stand Up Paddle surfen te leren. Je hebt hier alle ruimte! Daarnaast is de kans groot dat je een nieuwsgierige zeehond zal zien. Voor je eerste ervaringen zijn vooral kleine golfjes of zelfs een platte zee het best. Op deze manier kan je goed oefenen hoe je je balans kan bewaren en hoe je moet peddelen. Heb je al wat meer ervaring op het board, dan kan het golvenrijden beginnen! De SUP video hiernaast is in Ouddorp opgenomen.

Suples voor je eigen groep

Ook geven wij SUPlessen. Je leert o.a.: veiligheid in en om het water, materiaalkennis, uitpeddellen, draaien, correcte peddeltechniek en golven pakken. Boek een les met je eigen groep. Wanneer je met een groep van 6 komt, kost 1,5 uur €25,00 en 2 uur €30,00 p.p.

Reserveren en meer info

voor Katwijk neem contact op met: Robert & Tatiana 0624911360 /  voor Ouddorp met: Mischa & Jeroen 06 83085020 / Klik hier voor een aantal Stand Up Paddle tips & trics SUP surfschool surfkaravaan2   Surfles – SUPles – Lestijden en Prijzen  

Share Tweet Share