Surfcoaching

surfles surfschool surfkaravaan ouddorpWanneer je snel verder wilt komen met surfen in de line-up, boek dan een surf coachingsessie van 1,5 uur.

Inhoud
Deze privéles brengen we één op één in het water door waarbij desgewenst ook videobeelden worden gemaakt van je surfverrichtingen. We maken een uitgebreide analyse en aan de hand hiervan krijg je belangrijke surf tips op maat. Je zult zien dat je surfniveau met sprongen vooruit gaat! Desgewenst kan een deel van deze coaching ook besteed worden aan uitleg van golfvoorspellingen, kennis van surfboards, wetsuits en advies voor het aankopen van eigen golfsurfmateriaal.

Prijs
De prijs voor 1 surfcoachsessie van 1,5 uur is € 70. Vanaf 3 coachingsessies is de prijs €60.

Locatie
Surfcoaching doen wij in principe op onze spot in Ouddorp en Katwijk, maar is ook op verschillende andere locaties in Nederland te boeken. Of misschien wil je wel mee met één van onze surftrips waar wij je dagelijks in het water coachen op een bijzondere surfspot in het buitenland.

Reserveren en info
Om een afspraak te maken voor surfcoaching:
Voor Katwijk bel naar Robert 0624911360 of mail naar
Voor Ouddorp bel 06 83085020 of mail naar
We bespreken dan je leerdoelen en bepalen samen, kijkende naar de golfvoorspellingen, wat een goede datum voor je surfcoaching zal zijn.

Surf is up!

Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

Surfles – SurfKaravaanRoute – Lestijden & prijzen  – Coaching – Surftrips – Verhuur – Kadobon

Share Tweet Share