Surfcoaching

Surfcoaching | privé surfles

Wanneer je snel verder wilt komen met golfsurfen in de line-up, boek dan surfcoaching.Deze privéles golfsurfen brengen we één op één in het water door waarbij desgewenst ook videobeelden worden gemaakt van je surfverrichtingen.

Inhoud

We maken een uitgebreidsurfles surfschool surfkaravaan ouddorpe analyse en aan de hand hiervan krijg je belangrijke golfsurf tips op maat. Je zult zien dat je surfniveau met sprongen vooruit gaat! Desgewenst kan een deel van je surfcoaching ook besteed worden aan uitleg van golfvoorspellingen, kennis van surfboards, wetsuits en advies voor het aankopen van eigen golfsurfmateriaal.

Prijs

De prijs voor 1 surfcoaching sessie van 1,5 uur is € 70. Vanaf 3 surf coaching sessies is de prijs €60.

Locatie

Privé surfles geven wij in principe op onze spot in Ouddorp en Katwijk, maar is ook op verschillende andere locaties in Nederland te boeken. Of misschien wil je wel mee met één van onze surftrips waar wij je dagelijks in het water coachen op een bijzondere surfspot in het buitenland.

Reserveren en info

Om een afspraak te maken voor surfcoaching:
Voor Katwijk bel naar Robert 0624911360 of mail naar
Voor Ouddorp bel 06 83085020 of mail naar
We bespreken dan je leerdoelen en bepalen samen, kijkende naar de golfvoorspellingen, wat een goede datum voor je surfcoaching zal zijn.

Surf is up!

Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

Surfles – SurfKaravaanRoute – Lestijden & prijzen  – Coaching – Surftrips – Verhuur – Kadobon

Share Tweet Share