Reguliere surfles

Reguliere surfles in Katwijk en Ouddorp

Aangezien wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven willen wij je in Katwijk en Ouddorp graag op de best mogelijke manier surfles geven. Iedereen die beter wil leren golfsursurfles regulier surfschool surfkaravaan ouddorpfen of er voor eerst mee wil kennismaken, kan mee doen met onze reguliere surfles . Deze surfles is iedere dag dat we open zijn van 13:00 tot 15:00. De les is ook geschikt voor volwassenen die speciale aandacht nodig hebben d.m.v een surfbuddy.

Opbouw eerste surfles

In Katwijk en Ouddorp leren we je tijdens je eerste golfsurfles in drie stappen op de juiste manier van liggend naar staand op je board te komen. Dit door ons speciaal ontwikkelde drie-stappen-surflesplan. Je leert op een goede en leuke manier tijdens je eerste les al voor een golf uit te surfen. Je leert in deze 2 uur in een kort theoretisch gedeelte van 10 minuten wat je moet weten over de zee, de golven en het materiaal wat je gebruikt. Vervolgens leer je in de drie stappen hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Per stap oefen je eerst op het strand, en daarna samen met de surfinstructeur in het water. Tijdens je eerste surfles surf je dus al je eerste echte golf!

Surfles na je eerste les

Als je na je eerste les “stoked” raakt of je dit al bent en je wilt zelfstandig leren surfen in de line-up om bijvoorbeeld materiaal te huren of op surftrip te gaan, dan kan je mee doen aan de SurfKaravaanRoute  .  Dit is een trainingstraject van meerdere lessen die je volgt tijdens de reguliere les.  Als je al vaker ergens anders surfles hebt gehad kan je zeker ook gewoon in de reguliere surfles instappen. We geven tijdens deze les namelijk  op basis van jouw vaardigheden oefeningen op maat om je nieuwe skills te leren. Wil je liever een privéles, laat het ons dan weten.

Prijs

Losse les: € 37,50
SurfKaravaanRoute basic  (3 lessen):  € 97,50
SurfKaravaanRoute flow ( 5 lessen) :  € 150
SurfKaravaanRoute Pro (7 lessen) :    € 215 (plus De surf-ival gids)

Surf instructie boek De surf-ival gids

Wil je graag in meer detail lezen wat je tijdens de surfles leert? Bekijk dan eens De Surf-ival gids. In 52 hoofdstukken wordt alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen duidelijk met illustraties in mangastijl uitgelegd. Zodat je thuis nog eens alles kan nalezen en je verder kan verdiepen in wat we je tijdens de lessen vertellen. Het boek is door ons geschreven.

Reserveren & meer info

We geven de surfles in kleine groepen, reserveren is daarom aan te bevelen. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt, zie hiervoor ook de link vraag & antwoord.
Voor surfles in Katwijk bel of mail Robert en Tatiana 0624911360 / Voor surfles in Ouddorp bel met Mischa en Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

SurfKaravaanRoute – Lestijden & prijzen  – Coaching – Surftrips – Verhuur – Kadobon

Share Tweet Share