Golfsurf dagkamp

Surfdagkamp in Ouddorp

In Ouddorp kan je in de mei- en zomervakantie bij Surfschool SurfKaravaan terecht voor het surf dagopvang programma waar golfsurfen en strandactiviteiten centraal staan: de SurfKaravaan vakantie surfclub. Het is een super tof surfkamp zonder overnachting. De deelnemers krijgen tijdens het dagkamp 2x per dag surfles door een gediplomeerde surfinstructeur dus er gaat heel veel gesurft worden. Naast de golfsurflessen, zijn er ook nog andere surfgerelateerde activiteiten zoals longboard skateboarden,  skimboarden, Stand Up Paddle boarden, slackline etc.

Voor wie?

Het dagkamp is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Hebben de kinderen nog nooit, of juist wel al golfsurfles gehad? De surfinstructeur geeft les op elk niveau. Of het nu gaat om deelnemers die nog stap voor stap leren surfen of om deelnemers die toe zijn aan het verder ontwikkelen van de benodigde skills.

Dagindeling

De kinderen kunnen vanaf 9:00 bij de surfschool worden gebracht. De groepsactiviteiten beginnen om 9:30. Om 18:00 zijn de kids klaar om opgehaald te worden. In de tussenliggende tijd krijgen de kids 2 x surfles, en verzorgen we de andere strandactiviteiten. Als ze willen kunnen ze tussen door even lekker chillen in de SurfKaravaan pipowagen. Mischa & Jeroen zorgen er voor dat de hongerige surf(st)ers, als lunch en tussendoor, lekker en goed te eten krijgen. Voor de dorst staat er de hele dag water en limonade klaar.

Wanneer

De surfclub is maandag tot en met vrijdag
Zomervakantie 2020:
20 t/m 24 juli
27 t/m 31 juli
3 t/m 7 augustus
10 t/m 14 augustus
17 t/m 21 augustus
24 t/m 27 augustus

Prijs

* 5 dagen in één week   € 250,-
* 4 dagen in één week € 220,-.
* 3 dagen in één week € 175,-
* 1 dag kan ook en kost € 62,50.

 
Samenvattend:

* 2x per dag Surfen!!!! (en alles wat je er over wilt weten)
* Beachsporten en andere activiteiten zoals longboard skaten, skimboarden en strandspelen
* Tussen de activiteiten door bijkomen in je eigen hang-out op het strand
* Lekkere en goede lunch & tussendoortjes en limonade zoveel je wilt
* Brengen tussen 9:00 en 9:30
zeehond bij surfschool surfkaravaan* Tussen 17:30 en 18:00 kunnen de gebruinde en vermoeide surf(st)ers weer worden opgehaald.
* De surfclub is maandag tot en met vrijdag,
* Voor de kids is het hebben van minimaal een zwemdiploma A noodzakelijk,
* De aanbevolen leeftijd is vanaf 8 tot 12 jaar

Inschrijven

Reserveren kan door ons te bellen of te mailen, laat het ons ook weten als je nog vragen hebt. Mischa & Jeroen 06 83085020 /

We sturen je vervolgens een inschrijfformulier. Wanneer we het ingevulde inschrijfformulier retour hebben ontvangen is de reservering definitief en sturen we je de rekening.

We maken er weer een super surfvakantie van in eigen land.
Mischa en Jeroen SurfKarvaan Ouddorp

 

 

 

Share Tweet Share