honden surfles

Honden Surfles

Vind je het fijn om samen met je hond actief te zijn, en zijn jullie alle twee dol op water? Kom naar Katwijk voor hondensurfles of om samen te leren Stand Up Paddle (SUP) boarden. In Californië surfen ze al jaren met hun trouwe viervoeters en is er zelfs een jaarlijkse hondensurf wedstrijd. In Nederland is Tatiana de eerste die hondensurfen les is gaan geven. Dit artikel van het hondenmagazine Woef geeft een leuke impressie van de les.

honden surfles surfschool surfkaravaan ouddorp Eén les of cursus

Je kan één of twee hondensurflessen volgen of de gehele hondensurf cursus van 3 lessen. In 1 workshop leer je de basis: je hond krijgt stapje voor stapje samen met jou vertrouwen op het board en je leert je hond de juiste instructies te geven. Deze training is dan ook geschikt om de band met je hond te versterken. Volg je alle hondensurflessen dan kan je aan het einde van de cursus samen Stand Up Paddle boarden en kan je hond voor de golf uit surfen. Wil je graag samen met je hond gaan surfen en kan je zelf nog niet surfen? Dan kan je dat leren in onze reguliere surfles.


Welke honden kunnen meedoen

We krijgen regelmatig de vraag, kan ik wel met mijn hond mee doen? Drukke honden, rustige honden, klein, groot, oud of jong, zolang je hond en jij maar van water houden en je hond niet te stram is, wordt het een succes! Het is uiteraard wel van belang dat je hond geen moeite heeft met andere honden en je hond de basis command0’s als zitten en hier komen kent.

Data

honden surfles en suples surfschool surfkaravaan OuddorpDe laatste les in 2018 was 11 augustus. In 2019 zijn de lessen op:
Zaterdag 18 mei van 19:00 tot 20:30
Zondag 9 juni van 19:00 tot 20:30 
Zaterdag 6  juli van 19:00 tot 20:30
Zaterdag 10 augustus van 19:00 tot 20:30
Zaterdag 14 september van 19:00 tot 20:30

Prijs

De prijs voor de hondensurfles van 1,5 uur is inclusief gebruik van een Stand Up Paddle board, peddel & wetsuit
1x : 37,50
2x : 70,-

3x : 90,-  inclusief een extHond surf en suples surfkaravaan surfschool ouddorpra uur huur van SUP


Reserveren & meer info

We doen de hondensurf training met max 6 deelnemers dus als je het leuk vindt dit samen met je hond te doen, is het verstandig op tijd te reserveren. Mail Tatiana via of bel 06 24911360, hier kan je natuurlijk ook naar toe bellen als je nog wat extra informatie wilt.

Ben je met een groep, bijvoorbeeld van je hondentraining of uitlaatservice, dan kan je een hondensurf workshop op eigen datum boeken. Bel of mail over de mogelijkheden en prijzen.

Het VPRO programma Beestieboys is bij ons op bezoek geweest en heeft Tatiana met haar eerste surfhond Storm gefilmd:

Om een indruk van de les te krijgen, Hallo Nederland is tijdens de hondenSUP en -surfles komen filmen, op 13 minuut 20 begint het item.

Tot op het strand!
Tatiana & surfhond assistent in opleiding Binkie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Share Tweet Share