honden suples

Honden Suples in Leiden |

Vind je het fijn om samen met je hond actief te zijn, en zijn jullie alle twee dol op water? Kom naar Leiden om samen in de singels te leren Stand Up Paddle (SUP) boarden.

In Californië surfen ze al jaren met hun trouwe viervoeters en is er zelfs een jaarlijkse hondensurf wedstrijd. In Nederland is Tatiana de eerste die in 2015 hondensurfles is gaan geven. Dit artikel van het hondenmagazine Woef geeft een leuke impressie van haar hondensurfles. Omdat het voor honden makkelijker is om het stand up paddle boarden op vlak water te leren is de cursus vanaf 2020 op vlak water. Op aanvraag worden er nog wel privelessen hondensurfen op het strand gegeven.

Les en cursus

Wanneer je zelf nog niet kan Stand Up paddleboarden bestaat de cursus uit drie lessen. Heb je dit al wel onder de knie dan kan je twee hondensuplessen volgen. De eerste van de drie lessen kom je namelijk zonder je hond om zelf de basis van het stand up paddelen te leren. Tijdens de tweede les  leren jullie samen de basis: je hond krijgt stapje voor stapje samen met jou vertrouwen op het board en je leert je hond de juiste instructies te geven. Deze training is dan ook zeer geschikt om de band met je hond te versterken. Tijdens de derde les gaan we samen met de honden een tochtje door Leiden maken.


Welke honden kunnen meedoen

We krijgen regelmatig de vraag, kan ik wel met mijn hond mee doen? Drukke honden, rustige honden, klein, groot, oud of jong, zolang je hond en jij maar van water houden en je hond niet te stram is, wordt het een succes! Het is uiteraard wel van belang dat je hond geen moeite heeft met andere honden en je hond de basis commando’s als zitten en hier komen kent.

Data

De data Suppen met je hond in Leidenvoor 2020 zijn binnenkort beschikbaar.

Prijs

De prijs voor de hondensuples van 1,5 uur is inclusief gebruik van een Stand Up Paddle board, peddel & wetsuit
1x : 37,50
2x : 70,-
3x : 90,-  
Priveles surfen met je hond op het strand kost:
   1x 1,5 uur, € 70,-


Reserveren & meer info

We doen de hondensup training met max 6 deelnemers dus als je het leuk vindt dit samen met je hond te doen, is het verstandig op tijd te reserveren. Mail Tatiana via of bel 06 24911360, hier kan je natuurlijk ook naar toe bellen als je nog wat extra informatie wilt.

Ben je met een groep, bijvoorbeeld van je hondentraining of uitlaatservice, dan kan je een hondensuples op eigen datum boeken. Bel of mail over de mogelijkheden en prijzen.

Het VPRO programma Beestieboys is op het strand op bezoek geweest en heeft Tatiana met haar eerste surfhond Storm gefilmd:

Om een indruk van de hondensurfles te krijgen, Hallo Nederland is tijdens de hondenSUP en -surfles komen filmen, op 13 minuut 20 begint het item.

Tot op het water,
Tatiana & surfhond assistent in opleiding Binkie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Share Tweet Share