Surfcoaching trip Bali

Surfcoaching Bali
Regelmatig organiseren we een surfcoaching reis naar Bali. We gaan dan naar de langste golf van Bali.  Een tropische bestemming die bij menig surfer op het verlanglijstje staat. De breaks zijn van wereldklasse, het eten is verrukkelijk en de lokale mensen, inclusief de surfers, zijn gastvrij.

Waar gaan we heenkosten surftrip bali
Medewi ligt aan de Westkust van Bali, een klein surfdorpje waar het nog relatief rustig in het water is. Je vindt hier epic mooie golven voor surfers die vanaf de line-up willen surfen. De  lefthander waar de coaching op zal plaatsvinden is de langste golf van Bali. Er is in Medewi overigens ook regelmatig een punchy snelle righthander en een beachbreak die onder de juiste omstandigheden barreltjes kan geven. We logeren in een sfeervol hotelletje met een heerlijk zwembad.

Wat gaan we doen
Surfen, surfen en nog eens surfen. Je word door Robert gecoached, daarnaast word je bijgestaan door een lokale surfcoach die je -als je daar behoefte aan hebt-, de golf in duwt. Je surf skills worden overigens niet alleen verbeterd door coaching in de line-up, maar ook door iedere dag een uur droogcoaching met o.a. foto- & videoanalyse. Ook onderwerpen zoals: vaardigheden voor surfen op riffen, surftrip know-how, materiaal en EHBO-plak kennis komen aan bod. Daarnaast verzorgen we om blessures te voorkomen iedere dag voor de surf 10 minuten een warming up en om de dag aan het einde van de dag een relaxte roll & release reksessie. Uit onze, en de ervaring van de vorige deelnemers, is namelijk gebleken dat de tijd nemen voor rekken en strekken super goed helpt om lekkere lange sessies zonder blessures te surfen.

Voor wie is deze trip
Voor iedereen die naar de line-up kan pedellen en beter wil leren surfen door middel van coaching van ervaren surfrotten.  Deze surfrip is zowel voor halfgevorderde surfers, die strakkere bochten willen leren surfen, als surfers die langs de golf surfen nog een uitdaging vinden. We coachen iedereen persoonlijk, daarom gaan we alleen met kleine groepen op reis. Het maximaal aantal deelnemers is acht personen.

Wat kan je verwachten
Vooraf is er een surf meet-up. Hier kan je kennismaken met je reisgenoten. En we bepalen je eerste surfdoelstelling. Op de dag van aankomst word je met de rest van de groep aan het begin van de avond van het vliegveld van Denpasar opgehaald en naar Medewi gebracht. De erop volgende weken ga je 6 dagen per week, 2 uur per dag onder begeleiding surfen. Door de dagelijkse warming up en de yogales, gefocused op het rekken en ontspannen van je spieren, houd je het surfen goed vol. We maken je natuurlijk vertrouwd met de ins & outs van de surfspot en leren  je hoe je comfortabel kan blijven wanneer de golven wat groter worden. De rest van de dag kan je lekker zelf surfen.

wat kost surftrip bali 2016‘S avonds eten we met zijn allen in één van de drie restaurantjes om de surfervaringen te delen en geeft Robert droogcoaching als dat niet al eerder op de dag heeft plaatsgevonden. Hierna kan je nog gezellig een drankje doen, maar onze ervaring is dat je meestal moe maar voldaan je bedje in rolt. De overige maaltijden kan je samen met (een gedeelte van) de groep eten, maar als je liever op jezelf bent, kan je buiten het avondeten en surfcoaching je gewoon onttrekken aan de groep.

 

Prijs
Voor 2 weken: € 829,- 
Voor 1 en 3 weken: prijs op aanvraag.
Dit is inclusief:
– Een mega-boost voor je surflevel. De zon gaat om 6 uur op en om 18.00 uur onder. Hoeveel perfecte golven kan jij in een dag aan?
– 12 dagen, 2 uur per dag wordt je de golven in gecoached. En als je wilt, op het juiste moment de golf ingeduwd.
– 12  dagen een uur “droog-coaching” met o.a. techniek analyse d.m.v. het bekijken van je foto’s en video’s  tips & trics op maat en andere waardevolle surftrip informatie.
– 12 dagen (als je wilt) een korte warming up en een roll & release reksessie.
– Een tweepersoonskamer met airco die je deelt met één andere persoon.
– Wanneer je een 1-persoonskamer wilt boeken, zijn de extra kosten 160 euro.
– Surf meet-up vooraf om je trip goed voorbereid te beginnen.

Als je wilt regelen wij transport voor je vanaf het vliegveld naar Medewi en/of terug. Je rekent zelf af met de driver. Je kan een rit delen met 3 á vier personen.

Omdat de meesten een eigen surfboard hebben, is surfmateriaal niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je geen eigen board hebben dan kan je materiaal huren. Wanneer je je eigen surfboard mee neemt, vergeet deze dan niet op te geven bij het boeken van je vlucht. Je kan meerdere boards in een boardbag vervoeren, dus laat het ons weten als je de eventuele kosten van het vervoer van je board met iemand anders wilt delen. De maaltijden zijn niet inbegrepen bij de reis aangezien er veel keus is aan soorten gerechten en we je hierin niet willen beperken. Ook is het fijn als je zelf kan bepalen wanneer je ontbijt en luncht. Het bedrag voor eten varieert tussen de 7 en 15 euro per dag, afhankelijk waar je voor kiest. Hier vind je details over je extra uitgaven.

Extra: surf voorbereidingsmodule
Wil je al droogcoaching vanuit Nederland om je nog beter voor te bereiden, om met een betere conditie en hoger niveau op deze surftrip te gaan? Dat kan! Zodra je deze optie bijboekt bespreken we uitgebreid wat je kan en wat je voordat je op surftrip gaat wilt kunnen, om het maximale uit je surfen te halen. Aan de hand hiervan geven we stap voor stap op je eigen tempo een persoonlijk trainingsschema, tips en advies. De prijs is €85 p.p.

Aanmelden
Heb je zin om met deze surfcoachings trip mee te gaan, neem dan contact met ons op wanneer we weer vertrekken.

Robert & Tatiantatiana robert surfschool surfkaravaana

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren