“Mijn Surftrip” met Robert

 mijn surftrip met robert_1 (2)

Deze twee weken durende surftrip draait om jou en om je ontwikkeling als surfer. Geen groepsprogramma, maar heel veel dedicated surfen en onder persoonlijke begeleiding op eigen tempo groeien als surfer & persoon op onze favoriete surfspot.

Reis op maat met of zonder (surfende) partner
“Mijn Surftrip” met Robert is een surftrip op maat. Jij bepaalt voordat we op trip gaan wat je doelen, zowel fysiek als mentaal zijn. Ik, Robert, ga die tijdens deze in-depth surftrip samen met jou realiseren. Heb je een niet surfende partner en wil je nu eindelijk eens samen op een bijzondere vakantie waarbij je het allebei naar je zin hebt? Dan stellen we voor diegene met liefde een speciaal programma naar wens op.

Prachtige Indonesische golven
Tatiana en ik nemen jou, en maximaal nog één andere surf(st)er, mee naar onze meest favoriete en nog relatief geheime surfspot op een Indonesisch eiland. Deze surfbreak heeft een paradijselijk wit strand met een waar pretpark aan golven voor half gevorderde tot zeer gevorderde surfers. Links- of rechtsaf, snel of wat langzamer, barrels of juist niet. Je hebt de golven zo voor het uitzoeken. Het surfdorpje ligt op een eiland dat een heel andere wereld is dan -het ook fantastische- Bali. Verwacht dus geen westerse invloeden. We leven tussen, en eten als, de Indonesiërs!

Progression sessions

Wat doe je tijdens “Mijn Surftrip”? Jij bepaalt, er zijn verder geen verwachtingen. Alles is ok. Je krijgt de volle aandacht en we gaan samen werken aan de optimale ontwikkeling van je surfskills. Daarnaast focussen we op je fysieke en persoonlijke ontwikkeling als surfer. Zo kom je tot een betere persoonlijke balans en balans op je board. Naast surfen ben je ook druk met vaak en veel, vooral Indonesisch, eten om je lijf te laten herstellen van je surfsessies. De rest van de dag doe je weinig, lekker waardeloos in een hangmat liggen, privé surfyoga van Tatiana volgen, genieten van een boek of muziek en een mooie zonsondergang. Alle vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Met ander woorden: werken aan balans!

mijn surftrip met robert 3Wat heeft “Mijn Surftrip” met Robert te bieden:
Geen ukuleles of didgeridoos en geen quinoa
– Progression sessions met Robert als ervaren surfcoach, elke dag!
– Film- en video analyse
– Droogcoaching: antwoord op al je surfvragen
– Surfspecifieke rek- en strekoefeningen om het in het water langer vol te houden
– Onze volledige aandacht op de momenten dat jij dat wilt,
– Alle ruimte om jezelf te zijn,
– Op een veilige manier verleggen van je grenzen.

Prijs
Tatiana en ik kijken er naar uit om samen me jou van onze favoriete surfspot te genieten. De prijs van “Mijn Surftrip” met Robert is € 950,- per persoon. Dit is ook inclusief je airport transfer en 14 hotelovernachtingen in een ruime schone kamer met airconditioning. Je vlucht, maaltijden en drankjes betaal je zelf. Deze link geeft informatie wat voor extra kosten je kan verwachten.

Planning van “Mijn Surftrip” met Robert
Wat staat er voor de komende periode in de planning:
Twee weken lang sprongen maken in je surfniveau in de periode van 12 december 2023 tot en met 1 maart 2024

Aanmelden
Wil je mee op deze bijzondere surftrip of heb je eerst nog wat of een boel vragen voordat je wilt beslissen? Mail mij: of nog liever, bel me 06 24911360, zodat ik uitgebreid al je vragen kan beantwoorden.

Tot ziens op jouw surftip!
Robert

 

MIJN SURFTRIP MET ROBERT_1000