Feest op de surfspot van Ouddorp: opening strandseizoen 2015

Surfschool SurfKaravaan OuddorpZaterdag 25 april is de officiële opening van het Ouddopse strandseizoen. Strandtent Iloon, Surfschool SurfKaravaan en Yogastudio Ouddorp hopen op net zo’n mooie en gezellig zomer op het strand als verleden jaar! Om alvast in de stemming te komen is iedereen van harte welkom om aan de volgende workshops en activiteiten deel te nemen:

 

10:00 – 11:00 beach yoga door Bella van Yogastudio Ouddorp
Begin je dag lekker met yoga op het strand om daarna op het terras na te genieten met een stuk appeltaart en koffie of thee. Prijs: € 12,50 p.p. incl. appeltaart met drankje naar keuze. Reserveren is niet nodig.

 

10:30 – 12:00 workshop  golfsurfenstoked surfschool surfkaravaan
Altijd al willen leren surfen, maar het nog nooit geprobeerd omdat je denkt dat je het niet kan? Dan heeft Surfschool SurfKaravaan deze workshop voor jou opgezet. Ook leuk om met familie of vrienden te doen! Prijs: € 27,50 p.p. inclusief veilige lesboard en warm wetsuit. Reserveren is niet nodig.

 

surfles surfschool surfkaravaan ouddorp11:00 – 12:00 surf-fit bootkamp Speciaal voor surfers die (weer) in shape willen komen voor het nieuwe seizoen heeft Surfschool SurfKaravaan deze droogtraining op het strand samengesteld. Het is een specifieke training om met minder moeite meer te bereiken in de golven. De focus ligt op de spiergroepen die je tijdens het surfen gebruikt. Tijdens de training wordt afgewisseld tussen oefeningen op fysieke aspecten als reactievermogen, endurance en pure kracht. Maar ook op geestelijke fitheid als voorbereiden op een stevige spoeling. Prijs: euro 10,- p.p. Aanmelden kan tot dag van te voren door te bellen met Robert: 0624911360 of ons te mailen .  Vooraf kan je van 10:00 tot 11:00 een beach yoga les volgen bij Bella van Yogastudio Ouddorp. Na afloop is er een speciale surflunch beschikbaar bij Strandtent Iloon.

 

12:00 – 16:00 schilderen op wrakhout
Janny de Gier laat kinderen kennismaken met de kunst van het schilderen op natuurmaterialen op het zijterras van StrandTent Iloon. De activiteit is gratis voor kinderen en reserveren is niet nodig.

 

12:00 – 18:00 proefles blokartenzeehond bij surfschool surfkaravaan
Altijd al lekker met je haren in de wind over het strand willen racen? Kom dan vandaag gratis kennis maken met blokarten bij Strandtent Iloon. Reserveren is niet nodig.

 

13:00 – 1500 surfles
De reguliere surfles gaat vandaag bij Surfschool SurfKaravaan natuurlijk gewoon door! Reserveren is dan ook niet nodig

 

urfkamp ouddorp surfschool surfkaravaan16:00 – 17:30 surfles voor de jeugdDeze surfles van 1,5 uur is speciaal voor de jeugd. Er is geen minimum leeftijd, wel is het belangrijk dat je minimaal 1 zwemdiploma hebt! De maximum leeftijd is 16 jaar. We hebben extra warme wetsuits ds koud ga je het niet krijgen, wel heel veel plezier! Reserveren is niet nodig.

 

16:00  -18:30 borrelen met gratis borrelhapjes & optreden van de zanger Maarten Termont
Deze zeeuwse zanger, bekend van zijn CD het is goed zo, zingt zowel Nederlandse als Engelstalige teksten. Zijn onderwerpen zijn vooral uit het leven gegrepen. Hij weet mensen te grijpen met zijn vaak melancholische liedjes. Reserveren is niet nodig

 

Natuurlijk ontbreekt het springkussen voor de kids niet, zodat ouders met jongere kinderen ook lekker kunnen genieten! Wil je lekker blijven eten, er is speciaal voor vandaag ook een verrassingsmenu.skateles-surfschool-surfkaravaan-ouddorp

 

Heb je voor die dag al andere plannen, maar wil je  het nieuwe strand seizoen toch af trappen? Kom dan langs op zondag 26 april van 10:30 tot 12:00 voor de een longboardskate workshop! Iedereen, ook volwassenen :-), die zin heeft in het nieuw strandseizoen is van harte welkom! Aanmelden kan tot dag van te voren door te bellen met Robert: 0624911360 of ons te mailen .

Tot op het strand!
Robert, Tatiana, Bella, Ilona & Jarnold

 

 

iloon