Jeugdles tot 15 jaar

Surfles voor kinderen in Katwijk en Ouddorp

SurfKaravaan is uit onze passie voor het golfsurfen ontstaan. We hebben de surfschool in Ouddorp en Katwijk opgezet, omdat we het ontzettend leuk vinden om zowel jong als oud op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen. Voor kinderen die zonder hun ouders op surfles gaan, hebben we in de weekenden, feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week JeugdKaravaan: surfles voor kinderen tot 15 jaar. De strandtent naast onze locaties is overigens een uitstekende plek voor ouders om tijdens de les te vertoeven. In Ouddorp is dit C-side en in Katwijk is dit Willy Zuid

surfles voor kinderen JeugdKaravaan: surfles voor kinderen

Speciaal voor kinderen tot 15 jaar die graag zonder hun ouders (beter) willen leren golfsurfen verzorgen we in Katwijk en Ouddorp JeugdKaravaan. Deze les duurt 1,5 uur en wordt in de weekenden, feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week om 16:00 gegeven. Doordat we gebruik maken van speciale junior wetsuits is elke dag op het strand een mooie dag. Er is geen minimum leeftijd, wel is het belangrijk dat de deelnemer minimaal 1 zwemdiploma heeft. De maximum leeftijd is 14 jaar.  Mocht je kind een beperking in het dagelijks leven ervaren en kan je alleen mee doen als je een persoonlijke begeleider tijdens de les hebt, ook daar hebben we een oplossing voor: namelijk ons programma Surf Heroes.

De eerste surfles

Net zoals bij onze reguliere surfles is het door ons speciaal ontwikkelde drie-stappen-surflesplan de basis tijdens de eerste surfles voor zowel plezier, als op een goede manier leren surfen. Echter tijdens de jeugdles is het programma natuurlijk veel speelser opgebouwd. Eerst wordt door de instructeur in een kort theoretisch gedeelte alles uitgelegd over de zee, de golven, veiligheid en het surfboard. Na een warming-up om het lijf en de geest wakker te schudden, wordt in drie stappen -eerst op het strand, en daarna samen met de surfinstructeur in het water,- uitgelegd hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Tijdens deze les wordt dus al de eerste echte golf gesurft!

Strippenkaarten

Vind je kind het golfsurfen leuk en wil zij of hij het vaker doen en de surftechniek verbeteren, hiervoor hebben we speciale strippenkaarten. De focus tijdens JeugdKaravaan ligt op veiligheid, genieten van de energie van de zee en op de juiste surftechniek waardoor plezier tijdens de surfles gegarandeerd is. Zo verbeteren de kids tijdens de surflessen hun zelfvertrouwen, conditie, doorzettingsvermogen en balans. En het zal niet verbazen als de deelnemers het surfen ook als meditatief ervaren: Op een surfboard in zee voel je je één met de natuur en doen andere dingen er even niet meer toe.

Prijzen losse les & strippenkaarten

Losse les € 23,50
3 lessen € 64,50
5 lessen € 95
10 lessen € 160
Seizoen onbeperkt € 370
* Geldig in seizoen van aanschaf, inclusief gebruik van wetsuit en surfboard

Wat nog meer

Misschien kan je je juf overhalen om met de klas te komen surfen, we hebben speciale prijzen voor scholen. Ook kan je je verjaardag bij ons vieren. Of  wat vind je van ons surfdagkamp tijdens de mei- en zomervakantie? Je kan zelfs met je hele familie komen surfen of samen op surfles met je ouders in de reguliere surfles en tijdens de breek de week surfles op woensdagmiddag buiten de schoolvakanties.

Reserveren & meer info

De jeugdles is van Pasen tot half september in de weekenden, tijdens de feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week. We geven de surfles in kleine groepen, reserveren is daarom aan te bevelen. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Of klik zie op  de link vraag & antwoord.
Voor Katwijk bel of mail Robert en Tatiana 0624911360 / Voor Ouddorp bel met Mischa en Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

 

Lestijden & prijzen – Vraag & antwoord – Kadobon

Share Tweet Share