Jeugdles tot 15 jaar

Surfles voor kinderen in Katwijk en Ouddorp

SurfKaravaan is uit onze passie voor het golfsurfen ontstaan. Wij vinden het ontzettend leuk om zowel jong als oud op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen. Voor kinderen die graag zonder hun ouders en lekker met leeftijdsgenoten willen surfen, hebben we in de weekenden, de feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week JeugdKaravaan: surfles voor kinderen tot 15 jaar. Voor de ouders is er overigens tijdens de les een uitstekende plek om te vertoeven in het paviljoen naast de surfschool. In Ouddorp is dit C-side en in Katwijk is dit Willy Zuid

surfles voor kinderen JeugdKaravaan: surfles voor kinderen

Deze les duurt 1,5 uur en wordt in de weekenden, feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week om 16:00 gegeven. Doordat we gebruik maken van speciale junior wetsuits is elke dag op het strand een mooie dag. Met een goed wetsuit is slecht weer juist mooi surfweer! Er is geen minimum leeftijd, wel is het belangrijk dat de deelnemer minimaal 1 zwemdiploma heeft. De maximum leeftijd is 14 jaar.  Indien je kind in het dagelijkse leven een beperking ervaart maar hij/zij wil toch super graag surfen, geen probleem. Met de inzet van een persoonlijke begeleider lossen we samen alles op. Dit doen we in ons programma Surf Heroes.

De eerste surfles

Net zoals bij onze reguliere surfles is het door ons speciaal ontwikkelde drie-stappen-surflesplan de basis tijdens de eerste surfles voor zowel plezier, als op een goede manier leren surfen. Echter tijdens de jeugdles is het programma natuurlijk veel speelser opgebouwd. Eerst wordt door de instructeur in een kort theoretisch gedeelte alles uitgelegd over de zee, de golven, veiligheid en het surfboard. Na een warming-up om het lijf en de geest wakker te schudden, wordt in drie stappen -eerst op het strand, en daarna samen met de surfinstructeur in het water,- uitgelegd hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Tijdens deze les wordt dus al de eerste echte golf gesurft!

Strippenkaarten

Vind je kind het golfsurfen leuk en wil zij of hij het vaker doen en de surftechniek verbeteren, hiervoor hebben we speciale strippenkaarten. Wanneer ze vaker komen surfen verbeteren de kids tijdens de surflessen hun zelfvertrouwen, conditie, doorzettingsvermogen en balans. En het zal niet verbazen als de deelnemers het surfen ook als meditatief ervaren: Op een surfboard in zee voel je je één met de natuur en doen andere dingen er even niet meer toe.

Prijzen losse les & strippenkaarten

Losse les € 23,50
3 lessen € 64,50
5 lessen € 95
10 lessen € 160
Seizoen onbeperkt € 370
* Geldig in seizoen van aanschaf, inclusief gebruik van wetsuit en surfboard

Wat nog meer

Misschien kan je je juf overhalen om met de klas te komen surfen, we hebben speciale prijzen voor scholen. Ook kan je je verjaardag bij ons vieren. Of  wat vind je van ons surfdagkamp tijdens de mei- en zomervakantie? Je kan zelfs met je hele familie komen surfen of samen op surfles met je ouders in de reguliere surfles en tijdens de breek de week surfles op woensdagmiddag buiten de schoolvakanties.

Reserveren & meer info

De jeugdles is van Pasen tot half september in de weekenden, tijdens de feestdagen en gedurende de schoolvakanties 7 dagen per week. We geven de surfles in kleine groepen, reserveren is daarom aan te bevelen. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Of klik op de link vraag & antwoord.
Voor Katwijk bel of mail Robert en Tatiana 0624911360 / Voor Ouddorp bel met Mischa en Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

 

Lestijden & prijzen – Vraag & antwoord – Kadobon

Share Tweet Share