Tatiana & Robert

tatiana robert surfschool surfkaravaanTatiana & Robert

Nadat we in 2008 tijdens een sabbatical als vrijwilligers in surfmekka Lobitos, Peru, een surfschool voor de lokale jeugd hadden opgezet, konden we het niet laten van onze passie ook ons werk te maken. In april 2009 zijn we onze eerste surfschool begonnen, in Ouddorp. In 2018 zijn we onze tweede surfschool in Katwijk begonnen.

Helaas hebben we vanaf 2020 geen locatie meer op het strand in Katwijk en organiseren we nu (surf)coaching in binnen- en buitenland en activiteiten in en rondom de Leidse Singels.

robert tatiana surfschool surfkaravaan ouddorp

Robert surft al meer dan 30 jaar en heeft menig surfspot beleeft. Tatiana werd pas door het enthousiasme van de surfschool leerlingen met het surfvirus besmet. Ze is ondertussen ook fanatiek surfster en instructeur en gaat grote golven op plaatsen als IndonesiĆ« en Mexico niet meer uit de weg. Ze heeft haar opgedane kennis gebruikt om het boek De surf-ival gids, handleiding voor golfsurfers te schrijven. Daarnaast geeft ze yogales onder de naam yogales aan het water.

Surfen is ons leven. Het actief buiten bezig zijn houdt ons fysiek en geestelijk fit, brengt ons op de meest fantastische plaatsen en laat ons de leukste mensen ontmoeten. Dit buitenspeel virus is besmettelijk en we geven het met veel plezier aan jou door. Hopelijk geeft het je net zo’n mooie tijd als ons.

Tot ziens op of rondom het water,
Robert & Tatiana

 

Geef een antwoord