Ff voorstellen

Surfyoga met Bella bij Surfschool KaravaanMisschien is het handig als ik mezelf eerst even voorstel, nu ik 1 x per maand ga bloggen op de site van Surfschool Surfkaravaan. Mijn naam is Bellatrix van Wingerden en ben erkend yogadocente. In Ouddorp heb ik mijn eigen yogastudio waar wekelijks zo’n 15 groepen les krijgen, daarnaast geef ik ook privé les. Sinds 5 jaar heb ik mezelf gespecialiseerd in Yoga for Surfers. Op de donderdag avonden is er een groep van fanatieke wind, en golfsurfers & kiters, die hier aan meedoen. Een stuk of 12 mannen krijgen een stevige work-out om soepeler en ook krachtiger te worden. Hierover later meer……of kijk maar eens op www.yogastudioouddorp.nl

Yogastudio Ouddorp en Surfkaravaan
Robert en Tatiana zijn de hele zomer op het strand, fanatiek aan het lesgeven. En als de golven goed zijn, gaan ze de na de lessen ook nog even het water in, om zelf wat golven te pakken. Ik geef Yoga for Surfers, Beachyoga en windsurf, dusse…. een samenwerking kon eigenlijk niet uitblijven met 3 mensen die altijd op het strand en in het water zijn. Zo hebben we deze zomer al mooie Surf Zen Saties gehad; 1 uur Surf yoga, super lekkere BBQ bij Iloon en 2 uur golfsurfles bij de Surfkaravaan; de perfectie combi.

Beachyoga
Daarnaast geef ik Beachyoga, ik ben echt heel graag op het strand, dus elke gelegenheid die ik kan verzinnen pak ik vast om lekker met mijn voeten in het zand te zijn. Voorgaande zomers gaf ik alleen yoga op het strand bij Natural High, deze zomer was ik voor het eerst bij de Surfkaravaan en vanaf de 2e les waren de groepen lekker groot en iedereen genoot van dit super mooie strand en de lessen natuurlijk. Na de les, zaten we lekker op het terras bij Iloon met een bakkie koffie of thee wat te kletsen.

De zomer is voorbij, zo balen!
Het lijkt al weer zoooo lang geleden, de zomer is voorbij gevlogen. Vrijdag ochtend 1 juli ging ik voor het eerst, met mijn tas vol met yogamatjes, naar het 3e blok. Toen ik door het duinpad liep, scheen de zon volop en de geur van de duindoorn rook heerlijk. Vol verwachting zat ik op het terras bij Iloon, met een kopje koffie, te wachten op de eerste yoga cursisten. Na de 1e les hadden veel yoga & strand liefhebbers het strand bij de Surfkaravaan ontdekt en waren er vaak zo’n 15 to 20 deelnemers. En vanmorgen was de laatste les, in de stromende regen liep ik voor de zoveelste keer het duinpad op en bekroop me het gevoel dat de zomer op z’n einde is (en da wil ik hellumaal nie) !!

Windsurfen
Dit is het strand waar ik zelf ook altijd ga windsurfen. Dan loop ik met mijn board en zeiltje te sjouwen naar het water. T is geweldig om lekker op te kruisen richting de Ooster en daar in de golven te varen. En zo af en toe een nieuwsgierige zeehond voorbij te zien zwemmen. 3e blok is mijn favoriete surf spot. OK, de zomer mag dan voorbij zijn, laat de herfst maar komen met ‘de wind’!

Tot de volgende blog, Bella

Geef een antwoord