Buitenwaterveiligheid

Workshop buitenwaterveiligheid | 

Wanneer je kind boven de 8 jaar is, is de kans groot dat deze één of meerdere zwemdiploma’s heeft. Echter spelen of watersporten in buitenwater is wat anders dan spelen in een zwembad.

Als kinderen op een gegeven moment met vriendjes in buitenwater gaan spelen of aan een watersport gaan doen, kan je zelf geen toezicht meer houden. Het is dan belangrijk dat je kind weet met welke gevaren hij of zij rekening dient te houden en weet wat hij of zij in geval van nood moet doen. Ook is het belangrijk dat je kind niet bang is voor dingen die niet gevaarlijk zijn.

Deze speciale watersport & buitenwaterveiligheid workshop is voor kinderen die hun zwemdiploma hebben behaald en graag in buitenwater spelen. De deelnemers komen door op een leuke en enthousiaste manier in aanraking met de aspecten met betrekking tot veiligheid in buitenwater en op het strand.

Alle 3 de workshops beginnen met het onderdeel theorie in de woonboot, waarna er gezamelijk met surf, SUPboards en een sloep in het buitenwater wordt gegaan om te ervaren wat er is besproken. We gebruiken hiervoor extra warme wetsuits.

Iemand uit het water redden is geen onderdeel van onze workshop. De workshop is gericht op de eigen veiligheid. Wil je op veilige wijze leren reddend te zwemmen, kijk dan eens op de website van de Katwijkse Reddingsbrigade, ze hebben bijvoorbeeld het programma jonge redders, waarbij er wekelijks in het zwembad wordt geoefend.

Deze workshop is geschikt voor:
Kinderen van 8 tot 13 jaar in het bezit van minimaal één zwemdiploma
en indien gewenst voor hun ouders of verzorgers .

Prijs
Kind: serie workshops 3 x 1,5 uur: 45,00
De prijs is inclusief gebruik van materialen

Workshop data in Leiden
2020 beginnen we met een serie van 3 workshops:
woensdag   6 mei 16:30 – 18:00
woensdag 13 mei 16:30 – 18:00
woensdag 20 mei 16:30 – 18:00

Met eigen groep boeken
Met een eigen groep vanaf 6 personen kan je zelf een dag en tijd voor de workshop met ons afspreken. Ben je op zoek naar een leerzaam en origineel kinderfeestje, deze zeeveiligheid workshop is vanaf 8 personen ook als kinderfeestje te boeken. De prijs is in dat geval €25 per kind. 
Laat ons weten wat de gewenst datum en tijdstip is via: 06 24911360 of  

Reserveren workshop
Aangezien we in kleine groepen werken is het verstandig om de workshop vooraf te reserveren. Laat het ons ook weten als je nog vragen hebt!
Robert & Tatiana
0624911360 / 

Share Tweet Share