honden suples

Honden Sup & Surfles in Leiden  en katwijk |

Vind je het fijn om samen met je hond actief te zijn, en zijn jullie alle twee dol op water? Kom naar Leiden om samen in de singels te leren Stand Up Paddle (SUP) boarden of naar Katwijk om met je hond te leren surfen.

In Californië surfen ze al jaren met hun trouwe viervoeters en is er zelfs een jaarlijkse hondensurf wedstrijd. In Nederland is Tatiana de eerste die in 2015 hondensurfles is gaan geven. Dit artikel van het hondenmagazine Woef geeft een leuke impressie van haar hondensurfles. Omdat het voor honden makkelijker is om het stand up paddle boarden op vlak water te leren is de hondensuples vanaf 2020 op vlak water in Leiden. 

Privéles

Tijdens de les leren jullie samen de basis: je hond krijgt stapje voor stapje samen met jou vertrouwen op het board en je leert je hond de juiste instructies te geven. Deze training is dan ook zeer geschikt om de band met je hond te versterken. 

Welke honden kunnen meedoen

We krijgen regelmatig de vraag, kan ik wel met mijn hond mee doen? Drukke honden, rustige honden, klein, groot, oud of jong, zolang je hond en jij maar van water houden en je hond niet te stram is, wordt het een succes! Het is uiteraard wel van belang dat je hond geen moeite heeft met andere honden en je hond de basis commando’s als zitten en hier komen kent.

Prijs

De prijs voor de privé honden sup- of surfles van 1,5 uur is inclusief gebruik van een Stand Up Paddle board. 
In Leiden suples: 75,-
In Katwijk surfles : 90,-  

Reserveren & meer info

Mail Tatiana via of bel 06 24911360, hier kan je natuurlijk ook naar toe bellen als je nog wat extra informatie wilt.

Het VPRO programma Beestieboys is op het strand op bezoek geweest en heeft Tatiana met haar eerste surfhond Storm gefilmd:

Om een indruk van de hondensurfles te krijgen, Hallo Nederland is tijdens de hondenSUP en -surfles komen filmen, op 13 minuut 20 begint het item.

Tot op het water,
Tatiana & surfhond assistent in opleiding Binkie