Breek de week surfles

Breek de week surfles 

Van Pasen tot half september kan je elke woensdagmiddag (ook buiten de schoolvakanties) van 16:00 tot 17:30 bij ons terecht. Zowel kinderen als volwassenen kunnen mee doen aan de “breek de week” surfles. Even lekker genieten van de golven om de week te breken.

Opbouw surflessurf class surfschool surfkaravaan ouddorp

Deze les lijkt qua inhoud op de jeugdles, er wordt minder theorie gedeeld als tijdens de twee uur durende reguliere surfles. Een leuke les dus als bijvoorbeeld je moeder, vader of andere volwassene ook een keer wil ervaren wat surfen is.

Je leert in deze 1,5 uur in een kort theoretisch gedeelte van 10 minuten wat je moet weten over de zee, de golven en het materiaal wat je gebruikt. Vervolgens leer je in drie stappen hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Per stap eerst op het strand, en daarna samen met de surfinstructeur in het water. 

De focus tijdens de breek de week surfles ligt net als bij de jeugdles op genieten van de energie van de zee, veiligheid en op de juiste surftechniek, waardoor plezier tijdens de surfles gegarandeerd is. 

Veilige lesmethode en materiaal

We geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association (ISA), aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke manier. Je verkrijgt snel resultaat en legt je een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden. We gebruiken extra veilige lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. Deze voldoen aan de strenge eisen zoals gesteld door de ISA. De softboards hebben we  in 4 verschillende maten, dus zowel lichte als zwaardere surfers komen je in onze lessen goed vooruit! Ook de wetsuits hebben we in verschillende maten. Zelfs in de lente zal je het comfortabel warm in het water hebben.

Lestijd en Prijs

Elke woendag buiten de zomervakantie van 16:00 tot 17:30
Losse les tot 15 jaar: €23,50 of strip van strippenkaart jeugdkaravaan
Losse les  €27,50

Surf instructie boek De surf-ival gids

Wil je graag in meer detail lezen wat je tijdens de surfles leert? Bekijk dan eens De Surf-ival gids. In 52 hoofdstukken wordt alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen. Alles wordt duidelijk met illustraties in mangastijl uitgelegd. Zo kan je thuis nog eens alles kan nalezen en je verder kan verdiepen in wat we je tijdens de lessen vertellen. Het boek is door ons geschreven.

Reserveren & meer info

surfinstructeur surfschool surfkaravaanWe geven de surfles in kleine groepen, voor de breek de week surfles is reserveren daarom aan te bevelen. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt, zie hiervoor ook de link vraag & antwoord.
Voor surfles in Katwijk bel of mail Robert en Tatiana 0624911360 / Voor surfles in Ouddorp bel met Mischa en Jeroen 06 83085020 /.

Tot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

 

Reguliere surflesJeugdlesLestijden & prijzen  – Kadobon

Share Tweet Share