surflessen


Golfsurfles

Aangezien wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven, willen we het jou ook graag op de best mogelijke manier leren. We geven van Pasen tot 1 oktober alle weekenden en op woensdagmiddag surfles. Tijdens de feestdagen en officiĆ«le Nederlandse schoolvakanties geven we alle dagen van de week surfles. Ook aan kinderen en volwassenen die speciale aandacht nodig hebben d.m.v een surfbuddy.

Golfsurfles op surfen met vriendenmaat

We geven reguliere surflessen voor alle leeftijdenen (13:00 – 15:00) en jeugdlessen (16:00 tot 17:30). Maar ook breek de week surfles op woenasdag (16:00- 17:30), surfcoaching en SUP-instructie. De laatste twee zijn buiten de lestijden om te reserveren. Daarnaast verzorgen we surfkampen en coole surftrips naar het buitenland. Wanneer  je samen met je hond wilt gaan surfen, kan je ook bij ons terecht. Klik voor de lestijden de prijzen hier.

Veilige lesmethode en materiaal

We geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association (ISA), aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke manier. Je verkrijgt snel resultaat en legt je een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden. We gebruiken extra veilige lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. Deze voldoen aan de strenge eisen zoals gesteld door de ISA. De softboards hebben we  in 4 verschillende maten, dus zowel lichte als zwaardere surfers komen je in onze lessen goed vooruit! Ook de wetsuits hebben we in verschillende maten. Zelfs in de lente zal je het comfortabel warm in het water hebben.

Reserveren en meer informatie

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren.
Voor Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 /  
voor Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Robert, Tatiana, Mischa & Jeroen

 

surfles surfschool surfkaravaan4

Reguliere surflesJeugdlesSurfkampSurfClub

Share Tweet Share