Beach yoga

Beach yoga in Katwijk en Ouddorp

Omdat de beach yoga bij Golfsurfschool SurfKaravaan in Katwijk en Ouddorp op het strand aan zee plaats vindt, voel je jezelf na de beachyogales  soepele, fitter, kalmer én energieker dan na een yogales in een zaal. Dit maakt dat een yogales op het strand ook heel popular is bij de mensen die (nog) niet surfen. Je hoeft je voor de beach yoga bij SurfKaravaan Katwijk en Ouddorp niet van te voren aan te melden. Je betaald €9,- contant, 5 minuutjes voor aanvang van de les aan docentbeach yoga Katwijke. Na de les kan je bij de strandtent lekker nagenieten. In Katwijk bij Willy Zuid en in Ouddorp bij C-side. Zo maak je van je yoga dag een relax dag.

Wanneer beach yoga

In Katwijk is de beach yoga bij Surfschool SurfKaravaan vanaf 5 Mei t/m 22 september iedere zondagochtend van 10:00 tot 11:00. Deze beachyogales wordt gegeven door Tatiana van Yogales aan het water.  In Ouddorp is het tijdens de zomervakantie van 10:00 tot 11:00 op alle vrijdagochtenden. Deze yogales op het strand wordt gegeven Door Bellatrix van Yogastudio Ouddorp.

Yoga & golfsurfles: Surf-Zen-satie 

Yoga en surfen is de perfecte combinatie, dat hebben velen al ervaren. Beleef ook de Surf-Zen-satie. Dit is een lekkere dag op het strand met strand yoga en surfles. Van 10.00 tot 11:00 yoga aan zee (€ 9,- vrije inloop), indien gewenst gevolgd door een lekkere & gezonde lunch bij het strandpaviljoen. Van 13:00 tot 15:00 kan je vervolgens met de golfsurfles mee doen om te leren surfen of je surftechniek te verbeteren. Voor de golfsurfles is het verstandig te reserveren (prijs losse les € 37,50).

Wanneer Surf-Zen-satie

Katwijk: iedere zondag van 5 Mei t/m 22 september
Ouddorp: iedere vrijdag in de zomervakantie

Reserveren Surf-Zen-satie


Voor Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Voor Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

surf yoga

Bewaren

Bewaren

Share Tweet Share