activiteiten

Surfles in Katwijk en Ouddorp | 

surfles katwijk

Surfles

Surfkaravaan is vanuit onze passie voor de golfsurfport geboren. We geven dagelijks verschillende surflessen in Katwijk en Ouddorp en organiseren daarnaast golfsurfgerelateerde activiteiten. Zoals in Katwijk de workshop  Zeeveiligheid. Een worlshop voor kinderen die na het behalen van hun zwemdiploma die nog niet zeevaardig zijn.

Golfsurfles op maat

Onze surflessen in Katwijk en Ouddorp zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme. Kies de les(sen) die het beste bij je past. Zoals onze reguliere lessen voor alle leeftijden, de jeugdles voor kinderen tot 15 jaar, een surfles met je eigen groep en in Katwijk zelfs met je hond. Of wat denk je van een breek je week surfles op woensdagmiddag? Ook als je tijdens het leren surfen extra aandacht nodig hebt, ben je bij ons van harte welkom. Je krijgt dan tijdens de les je eigen surfbuddy. Iedere dag dat we geopend zijn, kan je bij ons terecht voor meerdere lessen, de tijden en prijzen zijn hier te vinden. We zijn er trots op dat we zijn verkozen tot 1 van de leukste surfscholen in Nederland.

Lesmethode

Al tijdens je eerste golfsurfles leren wij je de kick ervaren van een golf af te surfen. Omdat wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven, willen we het jou graag op de best mogelijke manier leren. Wij geven daarom les volgens het het lesplan van de International Surfing Association, aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke, professionele manier.

Materiaal huren & natuurlijk meer

surfspot ouddorpEenmaal een zelfstandige surfer kan je bij ons surfmateriaal huren. Ben je klaar voor een surftrip en wil je met ons op pad? We organiseren surftrips naar toffe buitenlandse surfspots. Ben je tussen de 8 en 12  jaar, kom dan naar ons dagkamp. Ook voor beachyoga kan je natuurlijk bij ons terecht. Yoga en surfen is de perfecte combinatie, vraag maar aan 11-voudig surfkampioen Kelly Slater.

Direct op het strand

De SurfKaravaan surfscholen hebben hun locatie direct op het strand en zijn de enige surfschool op deze mooie surfspots. Het is dus tijdens de surfles nog lekker rustig in het water. Mocht je twijfelen of je in de Noordzee wel goed kan leren surfen, klik dan hier.

Reserveren

Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren.
Voor Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Voor Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewa

Share Tweet Share