versterk ons team

Versterk ons team

Het gevoel van vrijheid op het strand, de ruisende zee, met je voeten in het zand en blije mensen om jsbb-beeldmerke heen, dat is wat je ervaart wanneer je stage loopt of helpt bij Surfschool SurfKaravaan. Een golfsurfschool waar wordt les gegeven vanuit passie voor de sport en het strandleven. Waar het met plezier hard werken is in de buitenlucht, vaak in de zon, soms ook in de wind en in de regen.

Gezocht
Voor ons seizoen van april tot oktober 2018, of een gedeelte ervan als je voorkeur daar naar uitgaat, zijn we op zoek naar een stagiair MBO en HBO (m/v), en naar scholieren of studenten (m/v) die ons team willen versterken. Je kan kiezen voor onze locatie in Ouddorp of Katwijk. We zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Er is mogelijkheid te blijven na je stage. Zie voor een aantal stage vacatures: https://stagedocenten.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100065131 Ook als je een andere studie of niveau volgt dan in deze link vermeldt, kan je wanneer je enthousiast  bent bij ons terechtfamilie surfles surfschool surfkaravaan ouddorp

Wat  verwachten we o.a. van je
je hebt affiniteit met water- en strandsporten
je kan goed samenwerken en bent enthousiast
je brengt graag je passie voor het strand over op onze klanten

Wat bieden wij je
Wij bieden een gezellige en leerzame stage / werkplek met afwisselende werkzaamheden. Van het assisteren tijdens de surfles, het begeleiden van een dagkamp of strandsporten tot surfschool “duty” zoals bijvoorbeeld mensen enthousiasmeren, telefoontjes en reserveringen aannemen, informatie geven over de surflessen en de agenda beheren. Zie hieronder een filmpje over wat je tijdens je stage bij ons kan verwachten:

 

tatiana robert surfschool surfkaravaanSolliciteren
Ben je enthousiast? Mail ons waarom je ons team zou willen versterken en voeg als bijlage een kort CV toe. Als je stage wilt lopen mail dan ook een samenvatting van de vereisten vanuit je studie en -indien van toepassing- naar wat voor soort opdracht je voorkeur uit gaat. Je kan ons natuurlijk ook eerst even bellen.

Voor Katwijk neem je contact op met Tatiana 0624911360 / 
Voor Ouddorp met Jeroen 06 83085020 /

We horen graag van je!

Bewaren

Share Tweet Share