Vrijgezellen stranddag

Vrijgezellendag surfenSurfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand. De instructeurs van Surfschool Surfkaravaan in zowel Ouddorp als Katwijk brengen de passie van het strandleven over naar groepen die ervoor kiezen bij ons een dag lol te maken en ondertussen lekker actief bezig te zijn. Beleef met de aanstaande bruid(egom) een fantastische vrijgezellendag én de kick van het golfsurfen . De instructeur van SurfKaravaan geeft niet alleen een profesionele surfles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, maar maakt ook heldhaftige actiefoto’s en een Hawaiiaans staatsieportret waarmee op de bruiloftsdag zeker indruk zal worden gemaakt.

Workshop golfsurfen (1,5 uur) : € 25,- p.p.
Les golfsurfen (2 uur) : € 30,- p.p.
De prijzen zijn vanaf 6 personen. De prijs is inclusief wetsuits, boards en natuurlijk de onvergetelijke actiefoto’s.

Culinaire verwennerijctiviteiten surfschoolsurfkaravaan
De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we je vrijgezellenfeest makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Ook mogelijk: dagvullend programma
We kunnen de vrijgezellendag naast het golfsufen aanvullen met andere gezellige activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Combinatie workshop surfen en een tweede activiteit (3 uur totaal): € 37,50 p.p. Laat het ons weten als je iets anders in gedachte hebt en we zullen een programma op maat opstellen.

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche en toiletten.

Reserveren
Reserveren is eenvoudig. Voor de vrijgezellendag in Katwijk neem je contact op met Robert & Tatiana 0624911360 /  en voor de vrijgezellendag in Ouddorp met: Mischa & Jeroen 06 83085020 / Laat ons de datum van de vrijgezellendag weten en met hoeveel mensen je komt feestvieren.

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

 

Share Tweet Share