Surf kinderfeestje

Surf kinderfeestje in Katwijk en Ouddorp

Super drukke kinderen, een huilende jarige, taart op de bank en hoofdpijn…. De nachtmerrie van iedere ouder die een verjaardagsfeestje organiseert. Een goede voorbereiding kan veel ellende voorkomen. Een surf kinderfeestje bij SurfKaravaan ook.

Een leuke tijd voor de jarige, genodigden én de ouders
Wij maken van ieder verjaardagsfeest een onvergetelijk succes. Dit is niet erg moeilijk: kinderen vinden golfsurfen super cool en zijn enthousiast om het te leren. Daarnaast hebben we door onze jeugdlessen uitgebreide evaring met kinderen. Bovendien is de strandtent in Oudorp C-side en in Katwijk Willy-Zuid, een uitstekende lokatie voor de ouders om tijdens het surf kinderfeestje ontspannen te vertoeven!

Zie het filmpje hieronder voor een impressie van een SurfKaravaan surf kinderfeestje

De kinderfeestjes die wij organiseren zijn van afzwemdiploma tot 13 jaar. De professionele surfinstructeur past de les aan de leeftijd van de deelnemers aan. Zo wordt de passie voor het golfsurfen met plezier doorgegeven. En natuurlijk wordt de jarige extra in het zonnetje gezet. Door de warme wetsuits kunnen de lessen ook bij slecht weer doorgaan. Zijn de golven te groot of is er onweer, surf kinderfeestjedan bieden we een alternatief programma aan.

Wat leren de kids?

– Veiligheid en regels van het golfsurfen
– Bewegingstechniek van het golfsurfen
– Surfboard onder controle houden in de golven
– Een golf pakken en er vanaf surfen!

Kinderfeestje 2,5 uur

Het kinderfeestje van 2,5 uur is opgebouwd uit de volgende elementen:
30 minuten: ontvangst, uitdelen wetsuits, omkleden
90 minuten: surfles
30 minuten: douchen & omkleden
Uitdelen van de surfverrassing.
Dit kinderfeestje kost: 17.50 pp. Dit is inclusief extra veilige surfboards, warme wetsuits en een surfverrassing.Minimaal aantal deelnemers is 6.

Kinderfeestje 4 uur

Het kinderfeestje van 4 uur heeft dezelfde opbouw als het kinderfeestje van 2,5 uur met extra 1,5 uur huur van:
– Skimboards
– Bodyboards
Dit kinderfeestje kost: 22.50 pp.

Meenemen:

– Zwemkleding
– Handoek
– Dikke trui en/of zonnebrand
– Plastic tasje voor natte kleding

Opties

In plaats van een golfsurfles kan er ook gekozen worden voor een longboard skateboarden, skimboarden, beachvolleybal, groeps beachfrisbee, strandjuttersgolf of de slackline.

Taart, wat drinken of eten

Natuurlijk kan je je eigen slingers, ballonnen, taart & limonade meenemen om er op het strand een extra gezellige dag van te maken. Of je kan aansluitend met elkaar wat drinken of eten in de strandtent. Ook voor de taart kunnen ze zorgen.

Reserveren

Kinderfeestjes zijn te boeken tussen Pasen en 1 oktober op een dag en tijdstip dat het de jarige uitkomt. Voor vragen of reserveren in Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 /  en voor het kinderfeestje in Ouddorp met: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand,
Robert, Tatiana SurfKaravaan Katwijk
Mischa & Jeroen SurfKaravaan OUddorp

Bewaren

Share Tweet Share