Vriendengroep

surfen met vriendenSurfles met vriendengroep

Surfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand. Beleef met zijn allen de kick van het golfsurfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeurs van Surfschool Surfkaravaan in zowel Ouddorp als Katwijk brengen de passie van het strandleven over naar groepen die ervoor kiezen bij ons een dag lol te maken en ondertussen lekker actief bezig te zijn. Je krijgt een profesionele surfles of SUPles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep. Af en toe komt er een zeehond voorbij gezwommen dus wees niet verbaasd als er een nieuwsgierige zeehond van een afstandje mee kijkt!

Workshop golfsurfen, of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p.zeehond bij surfschool surfkaravaan
Les golfsurfen, of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p.
De prijzen zijn vanaf 6 personen. De surfles en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits en boards.

Culinaire verwennerij

De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we jullie dag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Surfschool SurfKaravaan OuddorpOok mogelijk: dagvullend programma

We kunnen je vriendendag naast het golfsufen aanvullen met andere gezellige activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Combinatie workshop surfen en een tweede begeleide activiteit (3 uur totaal): € 37,50 p.p. Laat het ons weten als je iets anders in gedachte hebt en we zullen een programma op maat opstellen.

Faciliteiten

We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche en  toiletten.

Reserveren

Reserveren is eenvoudig. Voor Katwijk neem je contact op met Robert & Tatiana
0624911360 / 
Voor Ouddorp met Mischa & Jeroen 06 83085020 / .

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

 

Share Tweet Share