Vrijgezellen stranddag

Vrijgezellendag

Vrijgezellendag surfenSurfcultuur, zon, zee, surfles en strand, dat is toch de ultieme vrijgezellendag. De instructeurs van Surfschool Surfkaravaan in zowel Ouddorp als Katwijk brengen de passie van het strandleven over naar groepen die ervoor kiezen bij ons een dag lol te maken en ondertussen lekker actief bezig te zijn.

Surfles

Beleef met de aanstaande bruid(egom) een fantastische vrijgezellendag én de kick van het een surfles . De instructeur van SurfKaravaan geeft niet alleen een profesionele golfsurfles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, maar maakt ook heldhaftige actiefoto’s en een Hawaiiaans staatsieportret waarmee op de bruiloftsdag zeker indruk zal worden gemaakt.

Workshop golfsurfen (1,5 uur) : € 25,- p.p.
Les golfsurfen (2 uur) : € 30,- p.p.
De prijzen zijn vanaf 6 personen. De prijs is inclusief wetsuits, boards en natuurlijk de onvergetelijke actiefoto’s.

Ook mogelijk: dagvullend programma

We kunnen de vrijgezellendag naast het golfsufen aanvullen met andere gezellige activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Combinatie workshop surfen en een tweede activiteit (3 uur totaal): € 37,50 p.p. Laat het ons weten als je iets anders in gedachte hebt en we zullen een programma op maat opstellen.

Culinaire verwennerij

ctiviteiten surfschoolsurfkaravaanDe strandtent naast de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we je vrijgezellenfeest makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Faciliteiten

We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche en toiletten.

Reserveren

Reserveren is eenvoudig. Voor de vrijgezellendag in Katwijk neem je contact op met Robert & Tatiana 0624911360 /  en voor de vrijgezellendag in Ouddorp met: Mischa & Jeroen 06 83085020 / Laat ons de datum van de vrijgezellendag weten en met hoeveel mensen je komt feestvieren.

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

 

Share Tweet Share