Familie stranddag

Familie stranddag

familie stranddagAls familie kennis maken met het golfsurfen betekent gezamenlijk leren surfen en veel plezier hebben. De FamilieKaravaan in Katwijk en Ouddorp is bedoelt voor (groot)ouders, ooms & tantes en kinderen. Het programma bestaat uit een workshop surfen van 1,5 uur of een echte surfles van 2 uur. Als de ouders dit willen, besteden we extra aandacht aan de wijze waarop kinderen kunnen worden geholpen bij het veilig verder oefenen van het surfen. De FamilieKaravaan is ook geschikt voor jongere kinderen. De enige vereiste is dat alle deelnemers een zwemdiploma hebben.

 

Prijzen

Workshop golfsurfen (1,5 uur): € 25,- p.p.
Golfsurfles (2 uur): € 30,- p.p.
De prijzen zijn vanaf 6 personen. De les is inclusief wetsuits en extra veilige surfboards.

Ook mogelijk: dagvullend programma

ctiviteiten surfschoolsurfkaravaanEen ontspannen dag samen met de familie, jong en oud in ongedwongen sfeer, genieten van strand, zee, ruisende branding en lekker eten. We kunnen je familiedag naast het golfsurfen aanvullen met andere gezellige activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Combinatie workshop surfen en een tweede activiteit (3 uur totaal): € 37,50 p.p. Laat het ons weten als je iets anders in gedachte hebt en we zullen een programma op maat opstellen.

Culinaire verwennerij

De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Je kan er ook lekker relexen en borrelen. Hierdoor kan je de familiestranddag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

familiestranddag surfschool surfkaravaan ouddorp

Faciliteiten

We beschikken over een gezellige surf hang-out op het strand met eigen dames- en heren omkleedruimte en douche.

Reserveren

Heb je nog vragen, wil je graag reserveren of overleg over een offerte?
Voor de familiedag in Katwijk neem je contact op met Robert & Tatiana 0624911360 / 
Voor de familiedag in Ouddorp met: Mischa & Jeroen 06 83085020 /  

Tot op het strand,
Tatiana, Robert, Mischa en Jeroen

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

Share Tweet Share