Scholen

Scholen

Veel scholen in de regio Leiden en op het eiland Goeree-Overflakkee bieden hun leerlingen extra sportactiviteiten aan. Het is belangrijk dat deze sportactiviteiten aansluiten bij de beleving van de leerlingen. Onze ervaring is dat golfsurfen en andere zee- en strandsporten zowel jonge als oudere leerlingen aanspreken. Zie voor een impressie van een schoolprogramma bovenstaande video. Mocht deze niet afspelen, dan kan je het filmpje via deze link van het surfschool SurfKaravaan scholen programma bekijken.

Professionele instructeurs en veilige materialen
Surfschool SurfKaravaan in Katwijk en Ouddorp beseft dat alles staat of valt met professionele begeleiding. De SurfKaravaan leraar fungeert als rolmodel, wij hebben hier speciale aandacht voor. Vooral bij watersporten staat de veiligheid van de leerling op nummer 1, daarom werken we volgens internationaal erkende richtlijnen en materialen.

Stimuleren van beweging
We hebben ervaring net het verzorgen van:
* Leerling kennismakingsdag
* Schooluitje
* Sportdag
* (Activiteit van) een schoolkamp
* Kennismakingsclinic tijdens de les lichamelijke opvoeding
* Mentoruitje afsluiting van schooljaar

Activiteiten:ctiviteiten surfschoolsurfkaravaan
* Golfsurfen
* Stand Up Paddle boarden
* Longboard skateboarden
* Strandyoga
* Skimboarden
* Bodyboarden
* Slackline
* Skateboarden
* Strandjuttersgolf
* Beach volleyball
* Beach frisbee
* Strandvoetbal
* Powerkiten

Voor meer gedetailleerde informatie zie onze brochure Surfschool SurfKaravaan Ouddorp, Golfsurfen, sport- of kennismakingsdag voor scholen

Prijzen
De lessen zijn specifiek in te richten naar de wensen en budget. Zo hebben we een speciaal schooltarief van € 12,50 incl. btw per persoon voor een surfles van 1,5 uur. Deze prijs is inclusief de veilige softtop surfboards en warme wetsuits. Een gehele strandsportdag inclusief golfsurfen is al mogelijk vanaf € 19,50- p.p. incl. btw. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Faciliteiten
SurfKaravaan is gevestigd op het schone, ruime en rustige strand van Ouddorp en Katwijk. We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche en toiletten. In samenwerking met de strandtent kunnen we een lunch of lunchboxen verzorgen.

Info & Reserveren
Graag maken wij voor de school een programma op maat. We nemen daarom graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Interesse? Neem contact met ons op.
Voor Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Voor  Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!
Rober, Tatiana SurfKaravaan Katwijk 
Mischa & Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

Share Tweet Share