teamuitje

Teamuitje

Een teamuitje in Katwijk of Ouddorp. Een ontspannen en inspirerende (mid)dag samen, in ongedwongen sfeer, om volop te genieten van strand, zee, ruisende branding en gezellig eten. Voor een dagje weg met relaties, als teambuilding of als bedrijfsuitje. Het ruime strand bij onze surfscholen in Katwijk en Ouddorp is er uitermate geschikt voor.

Een greep uit het strandprogramma
De mogelijkheden voor jong en oud zijn oneindig. Van grensverleggende sporten zoals golfsurfen, stand Up Paddle boarden, longboardskaten en powerkiten, team sporten waarbij samenwerking centraal staat zoals strandjuttersgolf, ultimate-frisbee en beachvolleyball tot recreatieve activiteiten zoals sleepnetvissen en beach(lach)yoga. Voor een impressie bekijk het filmpje hieronder of check onze flyer

Culinaire verwennerij met weids uitzicht over zee
De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. In Katwijk is dit Willy Zuid en in Ouddorp C-side.  Je kan lekker relaxt samen zijn, borrelen en lekker eten. Hierdoor kunnen we jullie dag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat. Ook voor een vergaderlocatie kan je hier prima terecht.

Prijzen
Een golfsurf workshop is al te boeken voor €25 per persoon vanaf 6 personen. Een complete stranddag met meerdere activiteiten zoals hierboven vermeld kan vanaf €37,50. Voor een geslaagde bedrijfsdag is het echter belangrijk dat activiteiten op de bedrijfsdoelstelling van die dag, de mogelijkheden van de deelnemers en natuurlijk het beschikbare budget aansluiten. We nemen daarom graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Interesse? Neem contact met ons op.
Voor Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Voor  Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /

Tot op het strand!

Robert, Tatiana SurfKaravaan Katwijk
Mischa & Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp

 

Share Tweet Share