Groep

Surfles groepen Groepen | 

Allereerst zijn SurfKaravaan Katwijk en Ouddorp golfsurfscholen. Dat is wat ons hart sneller doet kloppen. Wij verzorgen daarom ook voor groepsuitjes graag golfsurfles. Omdat wij echter zo’n schitterende locatie voor groepen tot onze beschikking hebben, bieden we ook andere golfsurfgerelateerde strandactiviteiten aan. Zodat je samen van een lekkere lange stranddag kan genieten.

Keuze uit activiteiten

Naast de golfsurflesverzorgen we surfgerelateerde activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboard skateboarden en slacklinen. Maar ook strandteamsporten waarbij samenwerking centraal staan zoals powerkiten, strand juttersgolf, strandfrisbee en beachvolleybal. Wil je daarna met zijn allen ontspannen, of is niet iedereen even sportief? We verzorgen ook beachyoga.

Eten & drinken

Van activiteiten op het strand krijg je natuurlijk trek. Je kan de culinaire kant van je dag laten verzorgen door de naast ons gelegen gezellige strandtent. In Ouddorp Strandpaviljoen C-side , in Katwijk Strandpaviljoen Willy Zuid. Je kan zelf contact met de strandtent opnemen over het eet & drink gedeelte, maar wij kunnen het ook voor je regelen als daar je dat makkelijker vindt.

Voor wie?

Voor een groepsuitje met vrienden, een vrijgezellendag, een familiefeestteam of bedrijfsuitje, het kinderfeestje, een schoolactiviteit of zelfs een echt surfkamp kan je op ons brede strand goed terecht. Ook voor groepen die bijzondere aandacht nodig hebben is ons relaxte strand trouwens de perfecte plek. Klik op de op jouw groep van toepassing zijnde link voor extra informatie en de prijzen.

 

Vragen of reserveren

Heb je nog een andere vraag of wil je reserveren? Bel of mail ons dan even.
Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Ouddorp: Mischa & Jeroen 0683085020 /

We zien je graag op het strand om er een onvergetelijke dag voor je van te maken!

Tatiana, Robert Mischa en Jeroen

 

Share Tweet Share