SurfKaravaan surfwedstrijd

Vanwege de golfvoorspellingen zal de SurfKaravaan surfwedstrijd een week opgeschoven worden. Op 27 augustus om 16.00 kan je laten zien wat je op de golven kan. De wedstrijd is op zaterdag, dus niemand hoeft vrij van school te nemen om mee te kunnen doen of te komen kijken. Dus, doe mee met de wedstrijd, neem vrienden en familie mee en maak er een gezellige dag van op het strand.

Surfkaravaan surfwedstrijd 2010Schrijf je in voor de wedstrijd
Hopelijk hebben we net zulke mooie golven, spannende strijd en lekker weer als verleden jaar. De winnaar krijgt de Surfschool SurfKaravaan 2011 trofee. Geef je op via of bel 0624911 360, vermeld je leeftijd en hoe vaak je hebt gesurft. Aan de hand van de deelnemers zullen we de wedstrijdcategorieën bepalen. Deelname aan de wedstrijd is gratis en je kan een surfboard en wetsuit van ons gebruiken. Kan je niet goed surfen? Doe dan ook gewoon mee, het  is gezellig en je leert door naar andere surfers te kijken.

BBQ en DJ Ruben
Aansluitend na de wedstrijd is er een gezellige BBQ die door strandtent ILOON wordt verzorgd. Iedereen, ook de kijkers kunnen voor 10 euro aan de BBQ meedoen. Wel graag even reserveren, bij ons of bij Ilona. DJ Ruben zorgt trouwens dat het een gezellige boel wordt.

Informatie over surfwedstrijden
In het blog over surfwedstrijden kan je lezen hoe een wedstrijd is opgezet en wat de spelregels zijn. Klik hier voor een paar foto’s van verleden jaar.

In 2010 hebben Loes (vrouwen), Dominique (onder 13 jaar) en Aito (onder 18 jaar) gewonnen door hun inzet, surfkunst en trukjes. We zijn benieuwd wat we dit jaar allemaal te zien krijgen!

Robert, Tatiana & Storm

Geef een antwoord