Surfcoaching trip Bali, Medewi 2018

Surfcamp Bali 2018

surfcamp surfcoaching, Bali MedewiVan 13 t/m 27 oktober 2018 organiseren we weer een coaching surfreis naar Medewi op Bali in Indonesië, We gaan twee weken terug op surfcamp naar deze tropische bestemming die bij menig surfer op het verlanglijstje staat, omdat de golven voor de deur van wereldklasse zijn, het eten verrukkelijk is en de lokale mensen super gastvrij zijn.

Waar
Medewi ligt aan de Westkust van Bali, een klein surfdorpje weg van de grote surfdrukte. Je vind er epic mooie golven, vooral op de langste lefthander waar de coaching op zal plaatsvinden. Maar er is ook regelmatig een punchy snelle righthander en een beachbreak die onder de juiste omstandigheden barreltjes kan geven.

Wat
Twaalf dagen word je door Tatiana & Robert gecoached en je wordt bijgestaan door een lokale surfcoach die je -als je daar behoefte aan hebt-, de golf in duwt. Je surf skills worden niet alleen verbeterd door coaching in de line-up, maar ook door droogcoaching met foto- & videoanalyse. Daarnaast verzorgt Tatiana om blessures te voorkomen iedere dag voor de surf 10 minuten een warming up en aan het einde van de dag een relaxte roll & release reksessie van rond de 30 minuten om de spieren weer voor te bereiden op de volgende dag. Uit onze, en ervaring van de vorige deelnemers, is namelijk gebleken dat de tijd nemen voor rekken en strekken super goed helpt om lekkere lange sessies zonder blessures te surfen.

Voor wie
Voor iedereen die naar de line-up kan pedellen en beter wil leren surfen door middel van coaching door ervaren surfrotten Robert & Tatiana.kosten surftrip bali  Deze surfrip is zowel voor halfgevorderde surfers, die strakkere bochten willen leren surfen, als surfers die langs de golf surfen nog een uitdaging vinden. We vinden het belangrijk dat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Daarom gaan we met een kleine groep en is het maximaal aantal deelnemers acht personen.

Wat kan je verwachten
Vooraf is er een surf meet-up. Hier kan je kennismaken met je reisgenoten. En we bepalen ieders eerste surfdoelstelling. Op zaterdag 13 oktober 2018 word je met de rest van de groep aan het begin van de avond van het vliegveld van Denpasar opgehaald en naar Medewi gebracht. De komende 2 weken ga je 12 dagen, 2 uur per dag onderbegeleiding surfen. Door de dagelijkse warming up en roll & release reksessie houd je het surfen goed vol. We maken je natuurlijk vertrouwd met de ins & outs van de surfspot en leren  je hoe je comfortabel kan blijven wanneer de golven wat groter worden. De rest van de dag kan je lekker zelf of met de groep surfen of, als dat fysiek even niet meer gaat, tropisch relaxen.

wat kost surftrip bali 2016‘S avonds eten we met zijn allen in één van de drie restaurantjes om de surfervaringen te delen en geven Robert en Tatiana het uur droogcoaching. Door middel van foto- en video-analyse werken we dan aan je surfdoelstelling, Ook onderwerpen zoals: vaardigheden voor surfen op riffen, surftrip know-how, materiaal en EHBO-plak kennis komen aan bod. Hierna kan je nog gezellig een drankje doen, maar onze ervaring is dat je meestal moe maar voldaan je bedje in rolt voor alweer een prachtige surf de volgende dag. De overige maaltijden kan je samen met (een gedeelte van) de groep eten, maar als je liever op jezelf bent kan je buiten het avondeten en surfcoaching je gewoon onttrekken aan de groep.

Prijs voor 2 weken: € 799,- 
Dit is inclusief:
– Een mega-boost voor je surflevel. De zon gaat om 6 uur op en om 18.00 uur onder. Hoeveel perfecte golven kan jij in een dag aan?
– 12 dagen, 2 uur per dag wordt je de golven in gecoached. En als je wilt, op het juiste moment de golf ingeduwd.
– 12  dagen een uur “droog-coaching” met techniek analyse d.m.v. het bekijken van je foto’s en video’s  en natuurlijk tips & trics op maat.
– 12 dagen een korte warming up en 30 minuten de roll & release reksessie.
– Transfer van vliegveld Denpasar, Bali, naar Medewi begin van zaterdagavond. Terug naar het vliegveld twee weken later op zaterdagochtend.
– Een twee-persoonskamer met fan die je deelt met één andere persoon.
– Wanneer je liever een kamer met airco hebt, zijn de kosten 37,50 euro extra p.p. Boek een aircokamer zo snel mogelijk, er zijn 3 airco kamers.
– Wanneer je een 1-persoonskamer wilt boeken, zijn de extra kosten 160 euro.
– Surf meet-up vooraf om je trip goed voorbereid te beginnen.

Omdat de meesten een eigen surfboard hebben, is surfmateriaal niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je geen eigen board hebben dan kan je materiaal huren. Wanneer je je eigen surfboard mee neemt, vergeet deze dan niet op te geven bij het boeken van je vlucht. Je kan meerdere boards in een boardbag vervoeren, dus laat het ons weten als je de eventuele kosten van het vervoer van je board met iemand anders wilt delen. De maaltijden zijn niet inbegrepen bij de reis aangezien er veel keus is aan soorten gerechten en we je hierin niet willen beperken. Ook is het fijn als je zelf kan bepalen wanneer je ontbijt en luncht. Het bedrag voor eten varieert tussen de 7 en 15 euro per dag afhankelijk waar je voor kiest. Hier vind je details over je extra uitgaven.

robert tatiana surfschool surfkaravaan ouddorpDatum
Deze surf- en yogatrip naar Medewi begint zaterdagavond 13 oktober en eindigt zaterdagochtend 27 oktober 2018. Mocht je niet de tijd hebben om 2 weken mee te gaan. Laat het ons dan weten, dan zoeken we een oplossing.

Inhoud Surfcoaching
Robert en Tatiana verzorgen tijdens deze trip surfcoaching, geen surfles. Wat is eigenlijk het verschil? Bij surfcoaching bepaal je zelf je leerdoelstellingen. Heb je deze al duidelijk voor ogen? Dan gaan we kijken hoe we die optimaal vanuit je huidige surfniveau kunnen ontwikkelen. Vind je het lastig om zelf doelstellingen te definiëren? Dan doen we dat samen aan de hand van wat we van je surfskills hebben gezien tijdens de eerste dag. Wij vertalen je doelstellingen naar dagelijkse opdrachten die door ons worden uitgelegd, ondersteund en geëvalueerd. Om je doelstellingen te realiseren kan je verschillende soorten opdrachten krijgen om tijdens het surfen mee te oefenen. Per dag wordt je twee uur in het water gecoached om je take-off op de juiste golf op het juiste moment te maken. Indien nodig kan de surfcoach je een setje de golf in geven. De overige uren kan je lekker zelf surfen. Er zijn ook 12 droog-coaching sessies van een uur waarbij we met film- en videoanalyse aan de slag gaan om je techniek verder te verbeteren.

Extra: surf voorbereidingsmodule
Wil je al droogcoaching vanuit Nederland om je nog beter voor te bereiden, om met een betere conditie en hoger niveau op deze surftrip te gaan? Dat kan! Zodra je deze optie bijboekt bespreken we uitgebreid wat je kan en wat je voordat je op surftrip gaat wilt kunnen, om het maximale uit je surfen te halen. Aan de hand hiervan geven we stap voor stap op je eigen tempo een persoonlijk trainingsschema, tips en advies. De prijs is €85 p.p.

Aanmelden
Heb je zin om met deze surfcoachings trip mee te gaan, wacht dan niet lang met aanmelden door je in te schrijven aangezien er maximaal 8 personen mee kunnen en de vliegtickets goedkoper zijn wanneer je ze eerder boekt. Je meldt je aan door een email te sturen naar Robert: BeschermdVeilig Beschermd. Zet hierin de volgende gegevens. Je naam, telefoonnummer, airco kamer of geen airco kamer en 1-persoons of 2-persoonskamer. Vergeet ook niet je surfniveau te vermelden zoals hieronder omschreven:

-A)  Ik kan in de line-up liggen, daar een golf pakken maar ga dan nog wel regelmatig met het schuim mee richting het strand i.p.v. langs de golf.
-B) Ik kan vanuit de line-up zonder probleem langs de golf surfen, maar nog geen scherpe bochten draaien of versnellen en vertragen
-C) Ik kan langs de golf surfen, bochten draaien, versnellen en vertragen en wil extra coaching op:
-D) Ik ben een beginner en kan nog niet naar de line-up peddelen en neem op eigen kosten surfles in Medewi.

Maak binnen een week na het versturen van je email € 350 voor de aanbetaling over aan SurfKaravaan op: NL79ABNA0540188549 met de tekst “aanbetaling surftreis Medewi 2018″.  Zodra we je aanbetaling hebben ontvangen, is je plek gereserveerd. Na betaling van de reis kan je de reis niet meer annuleren, dus zorg ervoor dat je je ticket zo snel mogelijk boekt nadat je te horen hebt gekregen dat we een plek voor je hebben gereserveerd. Laat het ons weten als je vragen hebt. Je kan bellen met Robert 06 24911360 of ons mailen BeschermdVeilig Beschermd

We hebben er ontzettende zin in!
Robert & Tatiantatiana robert surfschool surfkaravaana

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share Tweet Share