Surfkamp

urfkamp ouddorp surfschool surfkaravaanSurfkampen |

Beach,Waves & Fun. Zoveel mogelijk golfsurfen, lekker op het strand chillen en niet te vergeten: goed leren golfsurfen onder professionele begeleiding met passie voor golfsurfen, dat is een surfkamp!

Waar en voor wie:

Surfdagkamp: Ouddorp & Katwijk van 8 tot 13 jaar
Surfkamp met overnachting: Ouddorp tot 18 jaar
Surftrip: Vanaf 18 jaar op tropische bestemming

Met of zonder overnachting

Tijdens je zomervakantie kan je deelnemen aan kampen bij Surfschool SurfKaravaan waarbij je wel of niet overnacht. Het dagkamp is voor kinderen van 8 tot en met 12. Ben je ouder, maar nog geen 18 jaar, dan kan je  op kamp met overnachting.  Wil je dus een echte surfvakantie in Nederland, met leeftijdsgenoten een topweek beleven, super goed leren surfen van professionele instructeurs en zo veel mogelijk golven pakken met veilig materiaal? Dan zit je met deze kampen waarbij passie voor golfsurfen voorop staat dus helemaal goed. Vanaf 18 is er geen kamp in Nederland meer meer, maar kan je natuurlijk wel met ons mee op surftrip!
surfkamp surfschool surfkaravaan ouddorp

Surfkamp zonder overnachting

Het SurfKaravaan dagkamp in zowel Katwijk als Ouddorp is een coole vakantieopvang waarbij je aan het einde van de dag weer naar huis gaat, handig voor als je in de buurt woont! Dit kamp wordt volledig door ons georganiseerd. Voor meer informatie ga naar de link dagkamp  of neem direct contact op:
Katwijk: Robert & Tatiana 0624911360 / 
Ouddorp: Mischa & Jeroen 06 83085020 /
surfkamp surfles surfschool surfkaravaan ouddorp

Surfkamp met overnachting

De kampen inclusief overnachting zijn in Oudorp en worden georganiseerd door O’Neill Summer Camps. Wij verzorgen de surflessen en het materiaal, zij organiseren het kamp onder hun begeleiding. Voor vragen en reserveren kan je direct contact met hen opnemen.

Surftrip

kosten surftrip baliNatuurlijk organiseren we ook ieder jaar in oktober een surftrip naar een tropische bestemming. Iedereen vanaf 18 jaar, die naar de line-up kan peddelen is van harte welkom om mee te gaan. Boek wel tijdig want we nemen maar 8 deelnemers mee op reis om je tijdens de surfcoaching zo veel mogelijk aandacht te geven. Lijkt dat je wat? Meer informatie is in de link te vinden of neem contact op met Robert voor meer informatie of om te boeken 0624911360 / 

 

 

Share Tweet Share