Handige info voor hondensurfles

Handige informatie hondensurf- en SUPles

Leuk dat je met je hond aan de surf- en SUPles voor honden mee doet! Op deze pagina vind je Belangrijke informatie met betrekking tot je les.hondensurfen hondensurfles bij surfschool surfkaravaan

Tijdstip van aankomst
Wanneer je 30 minuten voor dat de les begint aanwezig bent, heeft je hond even de tijd aan de situatie te wennen en heb je zelf voldoende tijd om het wetsuit aan te trekken. Honden mogen in Katwijk vanaf 19:00 los op het strand. Tot 19:00 mag je met je hond aan de lijn langs Willy Zuid met je hond naar de surfschool lopen. Honden zijn bij de surfschool en Willy Zuid van harte welkom.

Betalen: contant
De pinmachine blijkt niet zo van zout zand te houden als wij doen. Je kan daarom alleen contant betalen.

Locatie
Surfschool SurfKaravaan ligt in Katwijk achter camping Zuidduinen op de hoek van de Sportlaan en de Boulevard. De surfschool ligt tussen het paviljoen en de strandhuisje van Willy Zuid in. Wanneer je vanaf de boulevard bij de trappen naar beneden loopt, zie je Strandpaviljoen Willy Zuid aan je linkerhand liggen. Loop voorbij het strandpaviljoen en daar vind je aan de linkerkant net voor de duinen ons gezellige surfhutje.

Meenemen
Voor je hond graag extra veel beloningsvoer meenemen in een zakje dat je ook in het water kan gebruiken. Verder een speeltje om mee in het water te spelen. Wanneer je een wat grotere hond hebt en je beschikt over een rugtuigje dan is het handig deze om te doen.

Tatiana en Storm Hondensurfles hondensurfenVoor de les heb je zelf niet veel nodig. Een bikini of zwembroek/onderbroek (geen surfshort, die past niet onder het wetsuit), handdoek en zonnebrand. Het wetsuit en het board zijn bij de prijs inbegrepen. Laat het ons weten als je nog vragen hebt!

Tot op het strand,

Tatiana en surfhond assistent in opleiding Binkie

Bewaren