Surfschool

Golfsurfschool SurfKaravaan

familiestranddag surfschool surfkaravaan ouddorpGolfsurfschool SurfKaravaan is uit passie voor het surfen en de surf lifestyle ontstaan. Wij, Robert en Tatiana zijn de surfschool in 2009 begonnen omdat we het ontzettend leuk vinden om anderen op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen. In 2018 zijn we onze tweede surfschool in Katwijk gestart. Mischa en Jeroen runnen vanaf nu de surfschool in Ouddorp.

Je ontwikkelen als surfer is een reis, je ervaart steeds nieuwe grenzen op het gebied van surfen, adrenaline, fitness en plezier. We begeleiden je hierbij graag. Vandaar de naam die we voor de golfsurfschool hebben gekozen: SurfKaravaan. Het woord Karavaan is onderdeel van onze naam, omdat wij ervaren dat surfen meer is dan een sport. Als het surfvirus je te pakken krijgt, is het een reis door en voor het leven!

Lesresultaat

Ondanks onze relaxte levensstijl nemen alle instructeurs van SurfKaravaan de surfsport, de verantwoordelijkheid voor een goed lesresultaat en de veiligheid tijdens de lessen bijzonder serieus. We zijn alle vier internationaal gediplomeerde surfinstructeurs en geven les volgens de standaards van internationaal erkende lesmethodes die we hebben aangevuld met de SurfKaravaan technieken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen met een zwemdiploma kan leren surfen wanneer de lesmethode op jou wordt afgestemd en geschikt lesmateriaal wordt gebruikt. Onze ervaring is dat “de” leerling niet bestaat. Iedere leerling is anders en heeft een andere doelstellingen m.b.t. de surfles. Daarnaast begint niemand met dezelfde fysieke en mentale gesteldheid. Succesvol surfles geven is dus maatwerk en dit maakt het lesgeven juist ook zo leuk! Verder helpt het tijdens het leren surfen dat we veilige lesboards in 4 verschillende maten hebben en lekkere warme wetsuits voor 5 jarige dreumessen tot aan 2 meter grote kerels.

jeugdsurfles surfschool surfkaravaaLessen

De meeste surflessen geven wij, de eigenaren,  zelf omdat we het nog steeds ontzettend leuk vinden om anderen te leren surfen. Iedereen die vrijblijvend wil kennismaken met golfsurfen, kan gewoon een keer mee doen met de reguliere surfles. Je leert in deze les in 3 stappen op een surfboard te blijven staan en voor de golf uit te surfen. Een goede manier om te ervaren hoe het is om te surfen. Deze les wordt iedere dag dat we geopend zijn om 13:00 gegeven. We hebben ook een speciaal programma de SurfKaravaanRoute ontwikkeld voor vrouwen en mannen die willen leren zelfstandig surfen om bijvoorbeeld op surftrip te gaan. Met alleen surftechnieken aanleren kom je er niet, er komt veel meer bij kijken en we vinden het leuk je daarbij te helpen. Dat is ook de reden dat we een surf instructieboek hebben geschreven: De surf-ival gids handboek voor golfsurfers. In 52 hoofdstukken wordt alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen duidelijk, met illustraties in manga stijl, uitgelegd. Zodat je thuis nog eens alles kan nalezen, en je verder kan verdiepen in wat we je tijdens de lessen vertellen. Je kan het boek bij onze surfschool en via internet kopen.

We geven ook surfles speciaal voor de jeugd, iedere dag dat we open zijn om 16:00. Daarnaast verzorgen we SUPlessen, kan je voor een groepsuitje, van vriendengroep, tot school en bedrijfsuitje bij ons terecht en verhuren we surfboards. Maar ook voor advies over materiaal, golfvoorspellingen, fitness, surftrips of gewoon voor een lekker (slap) surfpraatje kan je altijd bij onze surfschool langskomen!

Golfsurfschool faciliteiten

We beschikken over een eigen omkleedruimte, een surfstijl douche en natuurlijk een gezellige hang-out

Share Tweet Share