over ons

 Over ons

over ons surfschool surfkaravaan ouddorpSurfKaravaan is uit onze passie voor het surfen en de surf lifestyle ontstaan. Wij, Tatiana & Robert hebben de surfscholen in Ouddorp en Katwijk opgezet omdat we het ontzettend leuk vinden om anderen op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen.

Je ontwikkelen als surfer is een reis, je ervaart steeds nieuwe grenzen op het gebied van surfen, adrenaline, fitness en plezier. We begeleiden je hierbij graag. Vandaar de naam die we voor de surfschool hebben gekozen: SurfKaravaan. Het woord Karavaan is onderdeel van onze naam, omdat wij ervaren dat surfen meer is dan een sport. Als het surfvirus je te pakken krijgt, is het een reis door en voor het leven!

We verzorgen surflessen, SUPinstructie en -les, coaching in binnen- en buitenland en uitjes voor groepen. Tatiana is de schrijfster van het handboek voor golfsurfers: De surf-ival gids. Ook voor advies over materiaal, golfvoorspellingen, fitness, surftrips of gewoon voor een lekker slap surfpraatje kan je uiteraard bij onze surfschool of op het bloggedeelte van de website Surf Talk terecht. Of kom lekker loungen bij onze surfhang-out, vinden we altijd gezellig!

Tot op het strand,
Robert, Tatiana Surfschool Katwijk
Mischa & Jeroen Surfschool Ouddorp

 

Share Tweet Share