Robert & Tatiana

tatiana robert surfschool surfkaravaanTatiana & Robert

Nadat we in 2008 tijdens een sabbatical als vrijwilligers in surfmekka Lobitos, Peru, een surfschool voor de lokale jeugd hadden opgezet, konden we het niet laten van onze passie ook ons werk te maken. In april 2009 zijn we onze eerste surfschool begonnen, in Ouddorp. In 2018 zijn we onze tweede surfschool in Katwijk begonnen.

robert tatiana surfschool surfkaravaan ouddorp

Robert surft al meer dan 25 jaar en heeft menig surfspot beleeft. Tatiana werd pas door het enthousiasme van onze leerlingen met het surfvirus besmet en is ondertussen fanatiek surfster en instructeur en gaat grote golven op plaatsen als IndonesiĆ« en Mexico niet meer uit de weg. Ze heeft haar opgedane kennis gebruikt om het boek De surf-ival gids, handleiding voor golfsurfers te schrijven. Tatiana is zelfs zo stoked geworden dat ze  haar baan als product manager in de vliegtuigindustrie heeft opgegeven om full time in de surfschool les te kunnen geven. Daarnaast geeft ze yogales onder de naam yogales aan het water.

Surfen is ondertussen ons leven. Het houdt ons fysiek en geestelijk fit, brengt ons op de meest fantastische plaatsen en laat ons de leukste mensen ontmoeten. Het surfvirus is besmettelijk en we geven het met veel plezier aan jou door. Hopelijk brengt het je net zo’n mooie tijd als surfassistent surfschool surfkaravaanhet ons brengt!

Storm is onze surfhond, en ze helpt graag in de surfschool. In dit filmpje zie je haar ons assisteren.

Tot ziens in de golven,
Robert & Tatiana

SurfschoolSurflessenVraag & AntwoordContact

 

Share Tweet Share