Mischa & Jeroen

Mischa & Jeroen

Wij, Mischa en Jeroen zijn al een aantal jaar actief bij Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp. Toen wij het nieuws kregen dat Robert en Tatiana een nieuwe vestiging gingen openen in Katwijk en voor de Surfschool in Ouddorp nieuwe eigenaren zochten, wisten wij het zeker. Wij gaan onze krachten bundelen en deze ongelofelijk mooie kans -om van onze passie ons werk te maken- aangrijpen.

Surfschool SurfKaravaan Ouddorp MischaMischa
Ik had had mijn eerste surfervaring in 2014. Na een kleine zoektocht op marktplaats kocht ik mijn eerste surfboard en leerde ik in de Ouddorpse golven surfen. Voor mijn studie Sportkunde zocht ik in 2015 een stage en kwam uit bij SurfKaravaan. Ik merkte dat ik het geweldig vond om anderen te leren surfen en het fantastische gevoel te laten ervaren. Na twee jaar als assistent geholpen te hebben, heb ik mijn surfinstructeurs opleiding gehaald. De eerste ervaring met buitenlandse golven was toen SurfKaravaan een trip naar Portugal organiseerde. Na deze trip wist ik zeker dat ik mijn komende vakanties af zou gaan stemmen op surfen, surfen en nog eens surfen. Natuurlijk ben ik ook weer mee gegaan op de SurfKaravaan surftrip naar Bali, Indonesië. De buitenlandse surf ervaringen wil ik graag ieder jaar uitbreiden, zodat ik deze ervaring in het lesgeven kan gebruiken.

Surfschool SurfKaravaan Ouddorp JeroenJeroen
Mijn surfavontuur begon in 2013. Vlak nadat ik mijn middelbare school had afgerond, wist ik het zeker: “ik wil leren surfen”.  Op 19 jarige leeftijd pakte ik  op het bekende Australische Bondi Beach mijn eerste golf en werd zo stoked dat ik de rest van zijn reis zoveel mogelijk in het water heb doorgebracht. Terug in Nederland heb ik direct mijn eerste surfboard gekocht en was ik tijdens mijn studie Fysiotherapie zoveel mogelijk in de line-up van Ouddorp te vinden. Al gauw volgden surftrips naar onder andere Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. Zo kreeg ik meer en meer ervaring en wilde ik graag naast mijn studie gaan werken als surfinstructeur. In 2016 sloot ik mijn surfinstructeurs opleiding bij de International Surf Assosiation af met een stage bij Robert en Tatiana, waardoor een mooie surfschoolrelatie ontstond. Het Surfvirus was echter zo heftig aangeslagen dat ik uiteindelijk mijn studie heb stop gezet om meer tijd in de golven door te kunnen brengen. Verdere surfreizen naar de Filipijnen en Indonesië volgden. Als surfschooleigenaar wil ik natuurlijk graag wereldgolven surfen, dus er zullen hopelijk nog vele mooie surftrips volgen. Ik begeleid je graag als surfinstructeur om het golfsurfen te beleven en de kennis bij te brengen die je nodig hebt om zelfstandig in de line-up te surfen.

Wij zijn er helemaal klaar voor om onze ervaringen met jou te delen, zodat jij net zo stoked wordt als wij.

Tot ziens in de golven,
Jeroen en Mischa SurfKaravaan Ouddorp
Facebook Ouddorp

Share Tweet Share