surfschool Ouddorp

Surfschool SurfKaravaan Ouddorp
Surfschool Ouddorp

Altijd al willen leren surfen op een van de mooiste stranden van Nederland? Kom dan naar Ouddorp. SurfKaravaan Ouddorp is de enige gespecialiseerde golfsurfschool in de omgeving en is tot één van de leukste surfscholen in Nederland verkozen. SurfKaravaan Ouddorp is sinds 2009 actief op de Ouddorpse stranden. Voorheen op strand het 3e blok en sinds 2018 onder strandpaviljoen C-side op strand ’t flauwe werk.

Met passie voor golfsurfen

Wij, Mischa en Jeroen willen onze passie voor het golfsurfen aan jou doorgeven! Wij zijn al een aantal jaar onder begeleiding van Robert en Tatiana actief in en rond de surfschool en nu is het onze beurt om de surfschool te runnen. We kijken erg uit om jou hetzelfde gevoel te geven dat wij met surfen ervaren.

Golfsurfles op maat

We bieden verschillende golfsurflessen aan zodat jij kunt kiezen wat het beste bij je past. Onze reguliere les,is bedoeld voor iedereen die wilt leren surfen. Ben je onder de 15 jaar en wil je samen met leeftijdsgenoten surfen? Kom dan naar de jeugdles. Of ben nog onder de 13 en wil je een dag vol leuke surf gerelateerde activiteiten? Dan ben je van harte welkom in onze coole dagkampen. Golfsurfen is waar wij heel veel energie uithalen en dat gunnen we jou ook. Daarom ben je ook als je tijdens het leren surfen extra aandacht nodig hebt, bij ons van harte welkom. Je krijgt dan tijdens de les je eigen surfbuddy. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor surfles met je eigen groep. We hebben verschillende arrangementen voor iedere doelgroep. Iedere dag dat we geopend zijn, kan je bij ons terecht voor meerdere lessen, de tijden en prijzen zijn hier te vinden.

Verhuur materiaal

Ben je klaar om zelfstandig te surfen? Wij geven graag advies over de juiste spot en surfmateriaal. Heb je nog geen eigen surfmateriaal? Bij ons in de surfschool hebben we ook surfmateriaal om te huren, dus kom gerust een keer langs!

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig om van te voren te reserveren.

Wij hopen je dit seizoen te zien,

Mischa en Jeroen

Share Tweet Share