surfschool Katwijk

Goed leren surfen in Katwijk, doe je bij Surfschool Surfkaravaan in Katwijk bij Strandpaviljoen Willy Zuid. Wij hebben een passie voor het golfsurfen en geven dit graag aan jou door. Wij, Robert & Tatiana zijn Surfschool SurfKaravaan in 2009 in Ouddorp begonnen en hebben zo veel plezier in lesgeven dat we in 2018 ook een golfsurfschool bij Willy Zuid in Katwijk zijn begonnen. 

Surfles op maat
Iedere dag dat we geopend zijn, kan je bij ons terecht voor meerdere golfsurflessen. De openingstijden en prijzen zijn hier te vinden. Je kan Surfles Katwijk en Ouddorp Surfschool SurfKaravaande les kiezen die het beste bij je past, zoals onze reguliere les voor alle leeftijden, de jeugdles voor kids tot 15 jaar, een surfles met je eigen groep en zelfs met je hond. Raak je “stoked” en wil je verder met surfen? Met onze SurfKaravaanRoute maken we van jou een zelfstandige surfer. Ook als je tijdens het leren surfen extra aandacht nodig hebt, ben je bij ons van harte welkom. Je krijgt dan tijdens de les je eigen surfbuddy.

Lesmethode
Golfsurfen is wat ons hart al vele jaren sneller doet kloppen. Bij ons geen kite- of windsurflessen. Maar 100% focus op de -volgens ons- allermooiste watersport die er bestaat. Al tijdens je eerste surfles leren wij je de kick ervaren van een golf af te surfen. Omdat wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven, willen we het jou graag op de best mogelijke manier leren. Wij geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke, professionele manier. Hierdoor verkrijg je snel resultaat en legt het een goede basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden.

En meer…..
Eenmaal een zelfstandige surfer kan je bij ons surfmateriaal huren. Ben je klaar voor een surftrip en wil je met ons op pad? We organiseren surftrips naar toffe buitenlandse surfspots. Ben je daar nog te jong voor en kan je nog niet (zo goed) surfen, kom dan naar ons dagkamp, Ook voor surfyoga kan je natuurlijk bij ons terecht. We zijn er overigens trots op dat we zijn verkozen tot 1 van de leukste surfscholen in Nederland.

Reserveren en meer info
De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren.

Tot op het strand,

Robert & Tatiana

Share Tweet Share