locaties

De golven van Strand derde blok in Ouddorp, waar we in 2009 de surfschool zijn begonnen, zijn door de groei van de zandbank steeds meer naar rechts aan het verschuiven en de stroming neemt ernstige vormen aan. Surf- en SUPspot strand derde blok is hierdoor verdwenen en we zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor onze surfschool.

Gelukkig hebben we niet één, maar twee mooie locaties op surfspots bij gezellige strandpaviljoens gevonden! Eén in Katwijk, in de buurt van Leidensurfles Katwijk. In Ouddorp verhuizen we gewoon met de golven mee naar Strand Flaauwe werk. We zijn super trots en blij dat onze twee hoofdinstructeurs Jeroen Verduijn en Mischa van der Groef zich in SurfKaravaan Ouddorp hebben ingekocht en deze locatie gaan runnen. Hierdoor kijken we er naar uit  op beide surfspots voor jullie een professionele en gezellige surfschool op te bouwen.

Vanaf Pasen 2018 zijn er dus twee surfscholen, SurfKaravaan Ouddorp, bij Strandpaviljoen C-Side en SurfKaravaan Katwijk bij Strandpaviljoen Willy Zuid!

 

 

Bewaren

Bewaren

Share Tweet Share