SUPles

Stand Up Paddle surfing (SUP’en) bestaat in Hawaii al een wat langere tijd en is nu razendsnel populair aan het worden in Nederland. Het SUP’en is ontstaan vanuit het golfsurfen en maakt het mogelijk om ook op kleinere golven fantastische ritten te maken. Bij geen golven of op vlak water is het SUP’en een lekkere workout om in (surf)shape te blijven.

Onze surfspot is de perfecte plek om Stand Up Paddle surfen te leren. Je hebt hier alle ruimte! Daarnaast is de kans groot dat je een nieuwsgierige zeehond zal zien. Voor je eerste ervaringen zijn vooral kleine golfjes of zelfs een platte zee het best. Op deze manier kan je goed oefenen hoe je je balans kan bewaren en hoe je moet peddelen. Heb je al wat meer ervaring op het board, dan kan het golvenrijden beginnen! Onderstaande SUP video is in Ouddorp opgenomen.

Je kunt de SUPboards bij ons huren. Voor je veiligheid is het echter af te raden om zonder de benodigde kennis het zeewater op te gaan. Daarom bieden we aan onervaren SUPhuurders het volgende aan: 2 uur SUP verhuur inclusief een korte instructie op de kant (20 minuten) voor €25,-. Je leert de basistechniek om veilig en met vertrouwen met het SUPboard te oefenen.

Ook geven wij SUPlessen. Je leert o.a.: veiligheid in en om het water, materiaalkennis, uitpeddellen, draaien, correcte peddeltechniek en golven pakken. Boek een les met je eigen groep. Wanneer je met een groep van 6 komt, kost 1,5 uur €25,00 en 2 uur €30,00 p.p. Bel ons op 06 24911360 of mail naar  om te reserveren.

Klik hier voor een aantal Stand Up Paddle tips & trics

SUP surfschool surfkaravaan2

Tot op het strand!
Robert, Tatiana en Storm

Surfles – SUPles – Lestijden en Prijzen