Yoga for surfers

robert tatiana surfschool surfkaravaan ouddorpYoga en surfen is de perfecte combinatie.
Golfsurfen is een pittige sport en vraagt veel van je lichaam. Zo doet Kelly Slater, elfvoudig wereldkampioen surfen, regelmatig aan yoga. Het helpt hem, net als andere surfers, zijn core te verstevigen, goed te ademen, zijn evenwicht te bewaren, in contact te zijn met zijn lichaam en op de golven te focussen.

Ook wij blijven door yoga soepeler, behouden zo onze kracht wanneer we tijdens het surfschool seizoen zelf weinig kunnen surfen en Tatiana is door de specifieke surfyoga oefeningen stukken sterker geworden.

Yoga for surfers: op het strand bij SurfKaravaan
Deze yogalessen worden op het strand bij SurfKaravaan gegeven door Bellatrix van Yogastudio Ouddorp. Ze legt de focus op de doorbloeding van je spieren, terwijl haar oefeningen ook de spieren versterken die je nodig hebt op je board. Andere oefeningen zijn erop gericht om je soepeler op je board te bewegen. Tevens werkt ze uiteraard aan de ontwikkeling van je balans en mentale kracht. Zo worden in haar yogalessen je grenzen niet alleen fysiek maar ook mentaal verlegt. Omdat de yoga for surfers aan zee plaats vindt voel je jezelf na de les zowel soepeler en fitter als kalmer én energieker dan na een les in een zaal. Dit maakt dat de yoga for surfers ook heel popular is bij de mensen die (nog) niet surfen. Ben je met je eigen groep  dan kan je een yoga for surfers les boeken op een dag en tijdstip dat het jullie uitkomt.

Yoga & surfles: Surf-Zen-satie  iedere vrijdag in juli en augustus
In de maanden juli en augustus is er bij SurfKaravaan iedere vrijdag yoga en surfles. Van 10.00 tot 11:00 yoga aan zee, indien gewenst gevolgd door een lekkere & gezonde lunch bij strandtent Iloon. Om 13.00 staat de surfleraar voor je klaar om je te leren golfsurfen of je surftechniek te verbeteren.

Reserveren 
Voor meer info of reserveren kan je bellen met Robert 06-24911360 of mailen naar

surf yoga

Bewaren

Bewaren