Surfcoaching

surfles surfschool surfkaravaan ouddorpWanneer je snel verder wilt komen met surfen in de line-up, boek dan een surf coachingsessie van 1,5 uur. Deze privéles brengen we één op één in het water door waarbij desgewenst ook videobeelden worden gemaakt van je surfverrichtingen. We maken een uitgebreide analyse en aan de hand hiervan krijg je belangrijke surf tips op maat. Je zult zien dat je surfniveau met sprongen vooruit gaat! De prijs voor 1 surfcoachsessie van 1,5 uur is € 70. Vanaf 3 coachingsessies is de prijs €60.

Desgewenst kan een deel van deze coaching ook besteed worden aan uitleg van golfvoorspellingen, kennis van surfboards, wetsuits en advies voor het aankopen van eigen golfsurfmateriaal.

Surfcoaching doen wij in principe op onze spot in Ouddorp, maar is ook op verschillende andere locaties in Nederland te boeken. Of misschien wil je wel mee met één van onze surftrips waar wij je dagelijks in het water coachen op een bijzondere surfspot in het buitenland.

Om een afspraak te maken voor surfcoaching, bel naar Robert 0624911360 of mail ons We bespreken dan je leerdoelen en bepalen samen, kijkende naar de golfvoorspellingen, wat een goede datum voor je surfcoaching zal zijn.

Surf is up!

Surfles – SurfKaravaanRoute – Lestijden & prijzen  – Coaching – Surftrips – Verhuur – Kadobon