Reguliere surfles

Surfschool SurfKaravaan OuddorpSurfschool SurfKaravaan ligt op het relaxte “strand derde blok” bij strandtent Iloon, 40 minuten onder Rotterdam. Wij zijn de enige surfschool op deze surfspot, dus het is nog lekker rustig in het water. Wat onze surfspot verder nog bijzonder maakt, is dat er op de zandbank een rustplaats voor zeehonden ligt. Het kan dus zijn dat tijdens je surfles een nieuwsgierige zeehond op een afstandje mee kijkt!

Iedereen die wil kennismaken met golfsurfen, ook als je speciale aandacht nodig hebt, kan gewoon een keer mee doen met onze reguliere surfles. Dit is en goede manier om te ervaren hoe het is om te surfen. Mocht je “stoked” raken of ben je al stoked en wil je leren zelfstandig te surfen om bijvoorbeeld materiaal te huren of op surftrip te gaan? Daarvoor hebben we het speciale programma de SurfKaravaanRoute ontwikkeld.

surfinstructeur surfschool surfkaravaan

Het surfen van je eerste golf
Het door ons speciaal ontwikkelde drie-stappen-surflesplan is de basis voor zowel plezier, als op een goede manier tijdens je eerste les al leren staan op je surfboard en voor een golf uit te surfen! Tijdens deze eerste surfles van 2 uur leer je in een kort theoretisch gedeelte van 10 minuten wat je moet weten over de zee, de golven en het materiaal wat je gebruikt. Vervolgens leer je in drie stappen eerst op het strand, en daarna samen met je surfinstructeur in het water, hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Tijdens deze les surf je dus al je eerste echte golf!

surfles regulier surfschool surfkaravaan ouddorpInhoud van je eerste surfles:
Veiligheid in en om het water
De pop-up in 3 stappen
Take-off techniek voor beginners
Stoppen van je board
Surfen van je eerste golf!

 

Wil je meer? 
Dat kan met ons speciale opleidingstraject: De SurfKaravaanRoute. die je tijdens je volgende reguliere surflessen doorloopt.  Als je al vaker ergens anders surfles hebt gehad, kan je ook gewoon in de reguliere surfles mee doen. We geven oefeningen op maat om je nieuwe skills te leren. Wil je toch liever een privéles, laat het ons dan weten!

Reserveren
De prijzen en lestijden kan je hier vinden. We geven de surfles in kleine groepen, reserveren is daarom aan te bevelen. Bel Robert: 06 24911360 of mail ons . Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Zie ook de link vraag & antwoord.

Jeugslessen
Speciaal voor de jeugd die vaker wil komen surfen verzorgt SurfKaravaan van 16.00 tot 17.30 JeugdKaravaan met handige strippenkaarten. Ook hiervoor is het verstandig te reserveren.

Wil je graag in detail lezen over de surftechnieken en extra informatie over surfmaterialen en golfvoorspellingen? Bekijk dan eens De Surf-ival gids. Het surf instructieboek geschreven door Surfschool SurfKaravaan.

 

SurfKaravaanRouteSUPles – Lestijden & prijzen  – Coaching – Surftrips – Verhuur – Kadobon