Jeugdles

SurfKaravaan is uit onze passie voor het surfen en de surf lifestyle ontstaan. Wij, Robert & Tatiana hebben de surfschool opgezet omdat we het ontzettend leuk vinden om anderen op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen.

jeugdsurfles surfschool surfkaravaaOnze surfspot ligt in Ouddorp, net onder Rotterdam en boven Renesse. Het is een ideale surfspot waar het nog lekker rustig in het water is. Speciaal voor jeugd die graag willen (leren) golfsurfen verzorgen wij: JeugdKaravaan. Deze les duurt 1,5 uur en wordt iedere dag dat we open zijn om 16:00 gegeven. Doordat we gebruik maken van speciale junior wetsuits is elke dag op het strand een mooie dag. Er is geen minimum leeftijd, wel is het belangrijk dat je minimaal 1 zwemdiploma hebt. De maximum leeftijd is 16 jaar. Wij verzorgen de JeugdKaravaan vanuit strandtent Iloon. Een uitstekende lokatie voor je ouders om tijdens de les te vertoeven! En mocht je een beperking in het dagelijks leven ervaren en kan je alleen mee doen als je een persoonlijke begeleider tijdens de les hebt, ook daar hebben we een oplossing voor: namelijk ons programma Surf Heroes.

Je eerste surfles
Net zoals bij onze reguliere surfles is het speciaal ontwikkelde drie-stappen-surfplan de basis voor zowel plezier, als op een goede manier leren surfen. In je eerste surfles  leer je in een kort theoretisch gedeelte van 10 minuten alles wat je moet weten over de zee, de golven, veiligheid en het materiaal wat je gebruikt. Vervolgens leer je in drie stappen eerst op het strand, en daarna samen met je surfinstructeur in het water, hoe je jezelf en je board kan laten oppikken door de golf en hoe je op het board kan gaan staan. Tijdens deze les surf je dus al je eerste echte golf!

En dan….
Vind je het surfen leuk en wil je het vaker doen of wil je goed leren surfen, hiervoor hebben we speciale strippenkaarten. Of misschien kan je je juf overhalen om met de klas te komen surfen, we hebben speciale prijzen voor scholen. Ook kan je je verjaardag bij ons vieren. Of wil je liever op surfkamp of dagkamp? Je kan zelfs met je hele familie komen surfen of samen lessen met je ouders in de reguliere surfles!

Reserveren
Kijk hier voor de openingsdagen en prijzen. We geven les in kleine groepen. Het aantal personen per les is daardoor beperkt, reserveren is aanbevolen. Bel Robert 06 24911360 of mail ons . Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Tot op het strand!
Robert, Tatiana & Storm

 

 

Lestijden & prijzen – Vraag & antwoord – Kabon