honden Surf en SUP les

Vind je het fijn om samen actief met je hond te zijn, en zijn jullie alle twee dol op water? Kom naar Ouddorp om je hond te leren surfen of Stand Up Paddle (SUP) boarden. In Californië surfen ze al jaren met hun trouwe viervoeters en is er zelfs een jaarlijkse hondensurf wedstrijd. In Nederland is Tatiana de eerste die samen met haar hond Storm hondensurfen les is gaan geven. Dit artikel van het hondenmagazine Woef geeft een leuke impressie van de les.

honden surfles surfschool surfkaravaan ouddorp Je kan één of meerdere hondensurflessen volgen of de gehele hondensurf cursus van 3 dagen. In 1 workshop leer je de basis: je hond krijgt stapje voor stapje vertrouwen op het board in de zee en je leert je hond de juiste instructies te geven. Deze training is dan ook ontzettend goed om de band met je hond te versterken. Volg je alle hondensurflessen dan kan je aan het einde van de cursus samen Stand Up Paddle boarden en kan je hond voor de golf uit surfen. Wil je graag samen met je hond gaan surfen en kan je nog niet surfen? Dan kan je dat leren in onze reguliere surfles.

We krijgen regelmatig de vraag, kan ik wel met mijn hond mee doen? Drukke honden, rustige honden, klein, groot, oud of jong, zolang je hond en jij maar van water houden en je hond niet te stram is, wordt het een succes!

Datahonden surfles en suples surfschool surfkaravaan Ouddorp
Zondag 2 juli  11:00 tot 12:30 
Zaterdag 15 juli van 11:00 tot 12:30 
Vrijdag 28 juli van 10:30 tot 12:00 
Vrijdag 4 augustus van 10:30 tot 12:00 
Vrijdag 11 augustus van 10:30 tot 12:00 

Prijs:
De prijs voor de hondensurfles is inclusief gebruik van een Stand Up Paddle board, peddel & wetsuit
1x : 37,50
2x : 65,-
3x : 90,-  inclusief een extra uur huur van SUP

We doen de hondensurf training met max 6 deelnemers dus als je het leuk vindt dit samen met je hond te doen, is het verstandig op tijd te reserveren. Mail Tatiana via of bel 06 24911360, hier kan je natuurlijk ook naar toe bellen als je nog wat extra informatie wilt.

Hond surf en suples surfkaravaan surfschool ouddorpBen je met een groep, bijvoorbeeld van je hondentraining of uitlaatservice, dan kan je een specifieke hondensurf groepsworkshop of cursus boeken. Neem contact op met Tatiana: 06 24911360 voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Er zijn verschillende campings in de buurt waar honden zijn toegestaan. Bijvoorbeeld de gezellige en rustige Camping De Lage Werf  in Den Bommel. Boerencamping Zonnewende ligt op loopafstand. Verder zijn in Ouddorp honden welkom op camping en bungalowpark Toppershoedje en heeft Recreatiepark De Klepperstee een speciaal honden kampeerveld.

Het VPRO programma Beestieboys is bij ons op bezoek geweest en heeft Tatiana en Storm samen surfend gefilmd:

Om een indruk van de les te krijgen, Hallo Nederland is tijdens de hondenSUP en -surfles komen filmen, op 13 minuut 20 begint het item.

Tot op het strand!
Tatiana & surfhond assistent Storm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren