surfles

surfen met vriendenAangezien wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven willen we het jou ook graag op de best mogelijke manier leren. We geven standaard surflessen van 2 uur voor alle leeftijden, speciale jeugdlessen van 1,5 uur surfcoaching en SUPles, ook aan kinderen en volwassenen die speciale aandacht nodig hebben. Daarnaast verzorgen we surfkampen en coole surftrips naar het buitenland. Wanneer  je samen met je hond wilt gaan surfen, kan je ook bij ons terecht. Klik voor de reguliere lestijden en het overzicht van de prijzen hier.

We geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association (ISA) aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke manier. Je verkrijgt snel resultaat en legt je een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden. We gebruiken extra veilige lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. Deze voldoen aan de strenge eisen zoals gesteld door de ISA. De softboards hebben we  in 4 verschillende maten, dus zowel lichte als zwaardere surfers komen je in onze lessen goed vooruit! Ook de wetsuits hebben we in verschillende maten, zodat je het zelfs in de lente comfortabel warm in het water zal hebben.

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren. Bel robert: 06 24911360 of mail ons . Tot op het strand! Robert, Tatiana & Storm surfhond in opleiding surfles surfschool surfkaravaan4

Reguliere surflesJeugdlesSurfkampSurfClub