Les & Verhuur

 

surfles in de buurt van RotterdamWil je surfles in de buurt van Rotterdam? Dat kan bij Surfschool SurfKaravaan. Onze surfspot ligt in Ouddorp, net onder Rotterdam en boven Renesse. Ouddorp is een ideale surfspot, waar het nog lekker rustig en veilig in het water is. Omdat wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven, willen we het jou graag op de best mogelijke manier leren. Wij geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke manier. Je verkrijgt snel resultaat en het legt een goede basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden.

We geven iedere dag dat we open zijn van:
13:00 tot 15:00 surfles voor alle leeftijden
16:00 tot 17:30 de jeugdles vanaf zwemdiploma tot en met 15 jaar
Wanneer je met een groep komt kan je je eigen lestijd bepalen.
Al tijdens je eerste surfles leren wij je de kick ervaren van een golf af te surfen. Raak je “stoked” en wil je leren zelfstandig te surfen? Met onze SurfKaravaanroute maken we van jou een zelfstandige surfer tijdens de lessen van 13:00 tot 15:00. Natuurlijk verzorgen we ook surfcoaching en SUPles. En wil je met je hond leren surfen, zelfs dan kan je bij ons terecht! Wanneer je op de link klikt vind je de prijzen van de betreffende les.

Eenmaal een zelfstandige surfer kan je bij ons surfmateriaal huren. Ben je klaar voor een surftrip en wil je met ons op pad? We organiseren surftrips naar toffe buitenlandse surfspots. Ben je daar nog te jong voor, kom dan naar ons dagkamp. Ook voor surfyoga kan je bij ons terecht. We zijn er overigens trots op dat we zijn verkozen tot 1 van de leukste surfscholen in Nederland.

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren. Je contact met ons opnemen door te bellen met Robert 06 24911360 of ons te mailen naar

Surfschool Surfkaravaan Robert en TatianaTot op het strand!
Tatiana, Robert en surfhond Storm

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren