Les & Verhuur

 

surfles in de buurt van RotterdamSurfles bij Surfschool SurfKaravaan, sinds 2009 in Ouddorp en vanaf 2018 ook in Katwijk. Bij beide locaties kan je de golfsurfles kiezen die het beste bij je past, zoals onze reguliereles, de jeugdles, een surfles met je eigen groep en in Katwijk zelfs met je hond. Golfsurfen is wat ons hart al vele jaren sneller doet kloppen. Bij ons geen kite- of windsurflessen. Maar 100% focus op de -volgens ons- allermooiste watersport die er bestaat. Daarom ben je ook als je tijdens het leren surfen extra aandacht nodig hebt, bij ons van harte welkom. Je krijgt dan tijdens de les je eigen surfbuddy. Iedere dag dat we geopend zijn, kan je bij ons terecht voor meedere lessen, de tijden en prijzen zijn hier te vinden.

Onze surfscholen hebben hun locatie op het strand. In Ouddorp zijn we in 2018 met de golven mee verhuisd naar Strandpaviljoen C-side. In Katwijk hebben we gekozen voor de surfspot bij Willy Zuid. Beide surfscholen zijn de enige surfschool op deze mooie surfspots, dus het is nog lekker rustig in het water.

Al tijdens je eerste surfles leren wij je de kick ervaren van een golf af te surfen. Omdat wij zelf zoveel plezier aan het surfen beleven, willen we het jou graag op de best mogelijke manier leren. Wij geven les volgens het het lesplan van de International Surfing Association aangevuld met onze eigen ervaringen. Op deze wijze leer je veilig surfen op een leuke, professionele manier. Hierdoor verkrijg je snel resultaat en legt het een goede basis voor de verdere ontwikkeling van je surfvaardigheden. Raak je “stoked” en wil je leren zelfstandig te surfen? Met onze SurfKaravaanroute maken we van jou een zelfstandige surfer tijdens de reguliere lessen van 13:00 tot 15:00.

Eenmaal een zelfstandige surfer kan je bij ons surfmateriaal huren. Ben je klaar voor een surftrip en wil je met ons op pad? We organiseren surftrips naar toffe buitenlandse surfspots. Ben je daar nog te jong voor en kan je nog niet (zo goed) surfen, kom dan naar ons dagkamp, Ook voor surfyoga kan je natuurlijk bij ons terecht. We zijn er overigens trots op dat we zijn verkozen tot 1 van de leukste surfscholen in Nederland.

De surflessen zijn geschikt voor jong en oud. De enige vereisten zijn een zwemdiploma en enthousiasme! Aangezien we in kleine groepen les geven is het verstandig van te voren te reserveren.

Surfschool Surfkaravaan Robert en TatianaTot op het strand!
Tatiana & Robert SurfKaravaan Katwijk
Mischa en Jeroen SurfKaravaan Ouddorp

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren