partners in crime

Partner in crime: “een persoon waarmee je samenwerkt waar  je op kan vertrouwen waardoor de dienstverlening naar de klant veel beter is dan zonder deze samenwerking”

Surfschool surfkaravaan geeft surfles in de buurt van Renesse, net over de Brouwersdam op strand derde blok. Dit zouden we niet kunnen doen zonder onze partners! We verhuren trouwens ook surfmateriaal.

Surfschool SurfKaravaan Ouddorp

Strandtent ILOON
Wat is een surfschool zonder strandtent? Om na je surfles lekker te relexen en na te praten op de loungebanken of voor een surfmaaltijd kan je bij eigenaresse Ilona goed terecht.

Yogastudio Ouddorp
Yogadocente Bellatrix van Wingerden is gespecialiseerd in beach & surf yoga. Samen met haar verzorgen we een aantal activiteiten waarbij yoga en surfen centraal staan. Zo is er iedere vrijdag in de maanden juli en augustus Surf-Zen-Satie en op de nachten met volle maan full moon surfing. Na een beachyoga sessie gericht op het golfsurfen, ga je daarna lekker het water in. Voor meer informatie zie agenda | specials

Bellatrix is ook de eerste Nederlandse yoga docente die les geeft in SUPyoga. Wil je een SUP yogales van haar volgen? Dat kan! Vanaf 4 personen € 35,- pp inclusief Standup Paddle board, paddle, wetsuit en een yogales op het water, waar je gevoel voor balans extra wordt uitgedaagd. Mail: of bel: 06- 24911360.

Windsurfing Renesse
Windsurfing Renesse heeft al 20 jaar ervaring in het adviseren van echte surffanaten. Of je nu beginner bent of al een echte crack, eigenaar Arjen zorgt ervoor dat jij het materiaal krijgt dat het beste bij je past. Radicale shortboards, super stylish longboards, skimboards, skateboards en alles wat erbij hoort: Windsurfing Renesse heeft het!

Surfschool – Surfspot –  Agenda: specials