Surfschool

familiestranddag surfschool surfkaravaan ouddorpSurfen is één zijn met de natuur. Het ervaren van de kracht van de zee, je overgeven aan de willekeur van de golven. Het fantastische gevoel dat op dat moment alleen jij en de golf belangrijk zijn. De rest van de wereld bestaat even niet. Wil je een impressie van onze surfschool van een blogger? klik dan hier.

Lesresultaat
Ondanks onze relexte levensstijl nemen wij, Tatiana & Robert, de surfsport, de verantwoordelijkheid voor goed lesresultaat en de veiligheid tijdens de lessen bijzonder serieus. We zijn internationaal gediplomeerde surfinstructeurs en geven les volgens de standaards van internationaal erkende lesmethodes die we hebben aangevuld met onze eigen ervaringen en technieken. De surfschool bestaat ondertussen 7 jaar en we zijn ervan overtuigd dat iedereen met een zwemdiploma kan leren surfen wanneer de lesmethode op jou wordt afgestemd en geschikt lesmateriaal wordt gebruikt. Onze ervaring is dat “de” leerling niet bestaat. Iedere leerling is anders en heeft een andere doelstellingen m.b.t. de surfles. Daarnaast begint niemand met dezelfde fysieke en mentale gesteldheid. Succesvol surfles geven is dus maatwerk en dit maakt het lesgeven juist ook zo leuk! Verder helpt het tijdens het leren surfen dat we veilige lesboards in 4 verschillende maten hebben en lekkere warme wetsuits voor 5 jarige dreumessen tot aan 2 meter grote kerels.

jeugdsurfles surfschool surfkaravaaActiviteiten
De meeste surflessen geven we zelf omdat we het nog steeds ontzettend leuk vinden om anderen te leren surfen. Iedereen die vrijblijvend wil kennismaken met golfsurfen, kan gewoon een keer mee doen met de reguliere surfles. Je leert in deze les in 3 stappen op een surfboard te blijven staan en voor de golf uit te surfen. Een goede manier om te ervaren hoe het is om te surfen. Deze les wordt iedere dag dat we geopend zijn om 13:00 gegeven. We hebben ook een speciaal programma de SurfKaravaanRoute ontwikkeld voor vrouwen en mannen die willen leren zelfstandig surfen om bijvoorbeeld op surftrip te gaan. Met alleen surftechnieken aanleren kom je er niet, er komt veel meer bij kijken en we vinden het leuk je daarbij te helpen. Dat is ook de reden dat we een surf instructieboek hebben geschreven: De surf-ival gids handboek voor golfsurfers. In 52 hoofdstukken wordt alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen duidelijk, met illustraties in manga stijl uitgelegd. Zodat je thuis nog eens alles kan nalezen, en je verder kan verdiepen in wat we je tijdens de lessen vertellen. Je kan het boek bij onze surfschool en via internet kopen.

We geven ook surfles speciaal voor de jeugd, iedere dag dat we open zijn om 16:00. Daarnaast verzorgen we SUPlessen, kan je voor een groepsuitje, van vriendengroep, tot school en bedrijfsuitje bij ons terecht en verhuren we surfboards. Maar ook voor advies over de verschillende golfsurflessen, materiaal, golfvoorspellingen, fitness, surftrips of gewoon voor een lekker slap surfpraatje kan je altijd bij onze surfschool langskomen!

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten, een afsluitbare opslag voor kleding & overige spullen en natuurlijk een gezellige hang-out.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, net boven de Brouwersdam, 40 minuten rijden onder Rotterdam en 15 minuten boven Renesse. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis.

 

surfschool surfkaravaan ouddorp

Surfschool – Robert & TatianaVraag & Antwoord