versterk ons team

Het gevoel van vrijheid op het strand, de ruisende zee, met je voeten in het zand en blije mensen om je heen, dat is wat je ervaart wanneer je werkt of stage loopt bij Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp. Een golfsurfschool waar wordt les familie surfles surfschool surfkaravaan ouddorpgegeven vanuit passie voor de sport en het strandleven. Waar het met plezier hard werken is in de buitenlucht, vaak in de zon, soms ook in de wind en in de regen. Voor ons seizoen van april tot oktober 2018, of een gedeelte ervan als je voorkeur daar naar uitgaat, zijn we op zoek naar een stagiair MBO en HBO (m/v), en naar scholieren of studenten (m/v) die ons team willen versterken.

We verwachten o.a. het volgende van je:
je hebt affiniteit met water- en strandsporten
je kan goed samenwerken en bent enthousiast
je brengt graag je passie voor het strand over op onze klanten

Wij bieden: een gezellige en leerzame stage / werkplek met afwisselende werkzaamheden. Van het assisteren tijdens de surfles, het begeleiden van een dagkamp of strandsporten tot surfschool “duty”.

We zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires.Er is mogelijkheid te blijven na je stage. Zie voor een aantal stage vacatures: https://www.talentee.nl/c/surfschool-surfkaravaan. Ook als je een andere studie of niveau volgt dan in deze link vermeldt, kan je wanneer je enthousiast  bent bij ons terecht.  Zie hieronder een filmpje over wat je tijdens je stage bij ons kan verwachten:

 

sbb-beeldmerk tatiana robert surfschool surfkaravaanBen je enthousiast? Stuur een email naar Tatiana Mallee  Mail waarom je ons team zou willen versterken en voeg als bijlage een kort CV toe. Als je stage wilt lopen mail dan ook een samenvatting van de vereisten vanuit je studie en -indien van toepassing- naar wat voor soort opdracht je voorkeur uit gaat. Je kan ons natuurlijk ook eerst even bellen 06 24911360.

We horen graag van je! Tatiana, Robert & Storm

Bewaren